Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

1

day
Scroll naar boven

Top

MICE & Business Travel Event

Hét jaarlijkse netwerk- en educatieve event voor de zakelijke reisprofessional.

30 November 2015: het MICE & Business Travel Event

Datum: 30/11/2015

Locatie: The College Hotel Amsterdam

Save the date: 30 November 2015 in The College Hotel Amsterdam

In één middag diverse MICE bestemmingen, mooie incentive concepten en bijzondere locaties ontdekken? Dat in combinatie met een interessante spreker, een inspirerende dag afsluiting – welke we nog even als verrassing houden – en vele netwerkmogelijkheden, maakt dit event zeker de moeite waard om te bezoeken.Branchevereniging Glomex verzorgt een Business Travel Update. Onmisbaar dus voor elke zakenreiziger en MICE-specialist.

Noteer maandag 30 november daarom vast in uw agenda en schrijf u in via deze link!

Programma

14.30 uur             Inloop met ontvangstcocktail in de foyer

15.00 uur             Welkomstwoord

15.05 uur             Welkom en korte presentatie door The College Hotel Amsterdam

15.15 – 17.45 uur Start Workshop Meet the world

15.15: BiTE SIZE KEYNOTES

 

Tijd Vondel Salon – powered by MICE Van Baerle Salon – powered by Glomex
15.15 – 15.45 Meeting designer Mike van der Vijver Amadeus – Ian van Hove
15.50 – 16.20 London City Airport – Anne Doyere Climate Neutral Group – Mark Huis in ‘t Veld en Daniëlle de Bruin
16.30 –  17.00 Meeting designer Mike van der Vijver Amadeus – Ian van Hove
17.00 – 17.30 London City Airport – Anne Doyere Climate Neutral Group – Mark Huis in ‘t Veld en Daniëlle de Bruin

En de Business Travel update – Powered by Glomex (Amadeau & Climate Neutral Group), en de MICE TRAVEL UPDATE

Met:

  • Climate Neutral Group – De Grote Reductie Show

Climate Neutral Group laat u zien hoe u gemakkelijk CO2 én kosten kunt besparen

20% besparing in 2020….Climate Neutral Group laat u zien dat het kan!  In 30 minuten weet u wat u kunt doen en wat het u oplevert. In CO2 en Euro’s!  Op de thema’s vliegen en rijden passeren de mogelijkheden de revue en hoort u van bedrijven hoe zij stappen gezet hebben en met welk resultaat. Praktisch om meteen de slag te gaan en ter inspiratie om uw route naar misschien wel klimaatneutraliteit uit te stippelen. Wat is uw “Next step?”

Uw gastvrouw en -heer zijn Daniëlle de Bruin, carbon advisor en specialist automobiliteit en Mark Huis in ’t Veld, carbon advisor en specialist business travel.

 

  • Mobile in business travel, a prerequisite for succes

 

De moderne zakenreiziger is 24/24 geconnecteerd en heeft via zijn mobiele toestel de wereld aan zijn vingertoppen. Maar wat zijn de mobiele behoeftes van de zakenreiziger en is dit in lijn met de visie van het bedrijf en de TMC op mobiele diensten? Belangrijk om bij stil te staan is de evolutie van het profiel van de toekomstige zakenreiziger. Hoe zullen deze wijzigingen de dienstverlening en het ontwikkelen van mobiele techniek veranderen? Staan we aan de vooravond van een tweede mobiele revolutie? Ian Van Hove, Program Manager Mobile voor West Europa, Midden Oosten en Afrika, van Amadeus, deelt graag zijn visie op bovenstaande vraagstukken en geeft u alvast voldoende stof om over na te denken.

 

Uw gastheer: Ian van Hove van Amadeus

MICE Update: Mike van der Vijver

‘Hoe krijg je een goede meeting? Door te zorgen dat verwachtingen en doelen van zowel organisator als deelnemers goed aansluiten bij de inhoud. Want zonder inhoud geen meeting! Een meeting gaat altijd over iets; als het nergens over gaat, dan kun je net zo goed thuisblijven.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan – dat aansluiten. In deze sessie maakt Meeting Designer Mike van der Vijver duidelijk welke knelpunten je tegenkomt als je je meeting substantieel wilt verbeteren. En natuurlijk ook welke oplossingen hij daar in de praktijk voor vindt.’

London city aiport UPDATE

Tijdwinst is cruciaal voor de zakelijke reiziger. London City Airport is daarom geliefd bij zakenreizigers omdat het de enige luchthaven die daadwerkelijk in Londen ligt. Maar niet alleen de ligging zorgt ervoor dat de zakenreiziger sneller zijn eindbestemming bereikt, de luchthaven beschikt over unieke technologie die de reiziger veel tijd bespaart. Anne Doyere vanLondon City Airport laat zien hoe de zakelijke reiziger profiteert van deze technologie.

16.15 uur             Vervolg Workshop Meet the World

17.45 uur             Bekendmaking prijswinnaars MICE Awards 2015

18.15 uur             Verrassing!

19.15 uur             Netwerk cocktail met mogelijkheid rondleiding door het hotel

20.00 uur             Einde MICE & Business Travel Event 2015

Exposantenlijst

De exposanten van 2015

Awards

Wie gaat dit jaar de felbegeerde MICE Awards winnen? En …wie wordt MICE Personality of the Year 2015? Wie heeft het laatste net dat beetje extra naam gemaakt in MICE-Branche en de zakelijke reiswereld?

De volgende awards worden uitgereikt:

MICE
MICE Personality of the Year
MICE Destination of the Year

 

Algemeen
MICE & Business Travel Airline of the Year
MICE & Business Travel Hotel Chain of the Year
Trend Award

Een onafhankelijke jury, bestaand uit de hoofdredacties van MICE & Business Travel plus een aantal prominente spelers in de markt kiezen de winnaar per categorie.

Deelname mogelijkheden

Het MICE & Business Travel Event 2015 verwacht 150 inkopers en beslissers op het gebied van MICE en Zakenreizen te verwelkomen. Door als exposant deel te nemen ontmoet u in één dag tijd uw doelgroep middels speeddatesessies en diverse netwerkmogelijkheden.

Tot de bezoekersdoelgroep behoren;
Corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen en zakelijk reizen, en leden van diverse brancheorganisaties (GLOMEX, SITE, MPI, NATM, IDEA, CLC-Vectra, ANVR).

Benieuwd naar de mogelijkheden om met uw bedrijf onder de aandacht te komen bij de bezoekers van het MICE & Business Travel Event 2015? Neem dan contact op met ons salesteam via 035-6728852 of mail naar sales@travmedia.nl

Inschrijven

Het event is voor personen die zich professioneel bezig houdt met Meetings, Incentives, Congressen, Evenementen, Hospitality en/of Zakenreizen. Inschrijven kan nu!*

*Voor annuleringen binnen 24 uur van het evenement zijn wij genoodzaakt om een no show fee van 35 euro (excl. BTW) in rekening te brengen.

Schrijf je in >