Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Transavia gaat ad hoc-vluchten uitbesteden

Door: | december 14, 2018

Transavia brengt de verkoop van zijn ad hoc charters onder bij Aerodynamics. De samenwerking gaat per 1 januari in. Bij ad hoc chartervluchten gaat het om vluchten op maat voor bedrijven of particulieren, die met een eigen vliegtuig naar een bestemming naar keuze vliegen.

Aerodynamics gaat namens Transavia zowel de verkoop als de verantwoordelijkheid over de commerciële afhandeling van deze vluchten op zich nemen.  Ad hoc vluchten worden verkocht uit de restcapaciteit van Transavia. Dit is vliegtuigcapaciteit die Transavia niet als lijndienst of charter inzet. Deze vluchten kunnen geboekt worden door zowel het bedrijfsleven als particulieren, bijvoorbeeld voor vluchten naar een beurs, conferentie of sportevenemen. Het is ook mogelijk om een eigen vliegtuig te huren voor een bedrijfs- of familiefeest in het buitenland.

Transavia vliegt al sinds 1972 zowel kleine als grote groepen passagiers met een op maat gemaakte vlucht naar hun bestemming. In al deze jaren heeft de airline veel loyale ad hoc klanten opgebouwd. Door minder beschikbaarheid van restcapaciteit en de slotbeperkingen in Nederland zijn de mogelijkheden voor ad hoc vluchten via Transavia beperkter. De maatschappij heeft daarom naar een partner gezocht die volgens de maatstaven van Transavia haar klanten naar volle tevredenheid kan blijven bedienen.

Foto: de teams van Aerodynamics en Transavia (vlnr): David Roosjen (Aerodynamics), Jan Roosjen (Aerodynamics), Ronald Wüstefeld (Aerodynamics), Luc Visser (Transavia) en Charles Verstegen (Transavia).

Deel dit artikel