Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Aeromexico zet in op Mexico als incentive-bestemming

Door: | februari 7, 2020

Om Mexico als incentive bestemming onder de aandacht te brengen organiseerden Aeromexico & Travelmediate onlangs een studiereis naar Mexico Stad & Los Cabos. Van 18 tot en met 24 januari werd met 5 incentive agenten een combi reis gemaakt naar Mexico Stad (1 ½ dag) en Los Cabos (2 ½ dag). Vluchten werden verzorgd door Aeromexio. Rechtstreeks van Amsterdam naar Mexico Stad (ongeveer 11 uur) en van Mexico Stad naar Los Cabos (1 uur en 45 minuten). Centraal stond het gevoel krijgen mét en het ontdekken ván de mogelijkheden van Mexico Stad & Los Cabos. Naast het Historisch Centrum en de Pyramides van Teotihuacan (op uur riiden van Mexico Stad) werd er verder ingezoomd op Mexico Stad als incentive bestemming door ideeën en thema’s te schetsen zoals Frida Kahlo, de Azteken, Lucha Libre (het wereldbekende Mexicaanse show worstelen), ballonvaart over Mexico Stad en de populaire F1 Grand Prix van Mexico (welke meestal samenvalt met de Nationale Feestdag van Mexico: Dia de Muertos).

Los Cabos is gelegen aan de Westkust van Mexico en wordt meerdere keren per dag door Aeromexico vanuit Mexico Stad aangevlogen. Het is het Mexicaanse gedeelte van Californië en het positioneert zich als zijnde het beste van 2 werelden. Enerzijds vind je hier het ‘Aquarium van de Wereld’ zoals de Oceaan hier ook wel genoemd wordt en welke te danken is aan de immens grote verscheidenheid aan zeeleven. Doordat de zee hier zeer snel diep wordt kunnen Walvissen zelfs vanaf de kant bewonderd worden. Anderzijds is er het woestijnlandschap met de ontelbare cactussen. Grote contrasten binnen afzienbare afstanden welke zich bijzonder goed lenen voor talloze activiteiten op zee en land. Naast het kennismaken met het diverse aanbod aan activiteiten werden er tijdens het verblijf in Los Cabos ook diverse site inspecties gedaan om zodoende een indruk te krijgen van het (luxe) hotelaanbod in de regio.

Voor Aeromexico is Los Cabos één van haar focusbestemmingen op de Nederlandse vakantiemarkt. De diversiteit van de bestemming en het uitstekende kwaliteitsniveau past in de ogen van de maatschappij prima bij de Nederlandse markt. Recent is de maatschappij een samenwerking aangegaan met TUI waarbij de bestemming als pakketreis wordt aangeboden.

Aeromexico biedt middels een overstap in Mexico-Stad zeer comfortabele verbindingen aan naar Los Cabos. Er wordt dagelijks gevlogen met de zeer moderne Dreamliner 787-9 toestellen.

 

Deel dit artikel