Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

47

days
Scroll naar boven

Top

Air Transat opent boekingen 2018

Door: | juli 20, 2017

Air Transat heeft het boekingsseizoen 2018 opengesteld. Dat betekent dat de vluchten van deze Canadese airline ruim een jaar voor vertrek al beschikbaar zijn.

Het vluchtschema voor 2018 vanuit Nederland en België is vrijwel gelijk aan dat van 2017. Op 19 april 2018 is de eerste vlucht van Amsterdam naar Toronto en op 5 mei naar Vancouver. Daarna loopt de frequentie van de directe vluchten door tot vier vluchten per week naar Toronto, drie naar Vancouver en een naar Calgary.
De eerste vlucht vanuit Brussel naar Montréal vindt plaats op 30 april 2018. Vanuit België worden er tot drie directe vluchten per week aangeboden.

Dit jaar zijn extra binnenlandse vluchten toegevoegd, zodat reizigers naar Canada meer overstapmogelijkheden hebben. Zo is Montréal vanuit Amsterdam gemakkelijk bereikbaar door de binnenlandse vlucht vanaf Toronto. Ook is het goed mogelijk om tijdens een vakantie zowel de west- en oostkust te combineren door het grote aanbod aan binnenlandse vluchten.

Maaltijden
Air Transat heeft dit jaar nieuwe maaltijden aan boord geïntroduceerd, zowel in economy als businessclass. Passagiers in economy class kunnen op de route van Europa naar Canada kiezen uit drie warme gerechten. Passagiers in businessclass kunnen kiezen uit het Chef Menu van de Canadese chef Daniel Vézina. Voor passagiers in de economy class zijn deze maaltijden ook beschikbaar tegen betaling.
Air Transat claimt de grootste airline van Canada te zijn, met jaarlijks circa drie miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 25 landen. Air Transat beschikt over een vloot van 21 Airbus A330’s en A310’s.
Air Transat wordt al zes jaar op rij door Skytrax gekozen tot beste vakantie-airline in Noord-Amerika.

Deel dit artikel