Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Airbnb gaat meetingruimtes verhuren

Door: | september 13, 2018

Airbnb lanceert een nieuw aanbod om bedrijven te helpen talent aan te trekken, behouden en motiveren. Naast het aanbieden van accommodaties, zal Airbnb for Work zich richten op Experiences die zorgen voor teambuilding, inspirerende accommodaties voor vergaderingen en tijdelijke woningen voor mensen die voor werk moeten verhuizen.

Inspirerende vergaderruimtes

Airbnb for Work biedt vanaf nu ook locaties aan voor offsite trainingen en vergaderingen. Het zijn accommodaties waarvan hosts aangeven dat ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld evenementen. Deze locaties bieden ook fijne werkvoorzieningen zoals Wi-Fi en een selfservice check-in.

Verhuizingen voor werk

Veel mensen verhuizen voor werk. Uit onderzoek van Right Management blijkt echter dat 40% van de internationale verhuizingen faalt omdat een werknemer zich op de nieuwe woonplek niet thuis voelt. Airbnb geeft werknemers nu de kans om ergens eerst te ‘testwonen’ om te kijken of een wijk aan de wensen voldoet.

Teambuilding Experiences

Airbnb Experiences gaat zich nu ook richten op teambuilding. Zo wordt de betrokkenheid in een bedrijf bevordert. In 800 steden ter wereld kunnen bedrijven meedoen aan bijvoorbeeld zeilen, potten bakken of een banketbakkersles.

Deel dit artikel