Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

American Airlines: route op Amsterdam 4 juni hervat

American Airlines: route op Amsterdam 4 juni hervat

Door: | april 10, 2020

American Airlines gaat zijn vluchten van Europa naar Amerika geleidelijk opnieuw opstarten. Amsterdam is daarbij een ​​van de eerste Europese bestemmingen die opnieuw wordt aangevlogen, zo heeft de maatschappij donderdag bekend gemaakt.

Het gaat om de vlucht Amsterdam – Dallas Fort Worth, die per 4 juni 2020 begint en tot 27 september 2020 (zomerseizoen) wordt gevlogen. In september volgt de route Amsterdam – Philadelphia. Dallas Fort Worth (DFW) en Philadelphia (PHL) zijn beide hubs van American Airlines die volgens de airline uitstekende verbindingen bieden met het binnenlandse netwerk. Voor de resterende periode van 2020 is één dagelijkse vlucht vanuit Amsterdam gepland.

Het aanbod is geladen in de GDS-systemen. ‘Er kunnen uiteraard veranderingen optreden gezien de huidige situatie, maar wij zijn van mening dat dit een eerste voorbeeld is van onze inzet voor de Nederlandse markt. Het is onze bedoeling deze frequenties te behouden zoals aangekondigd’, zegt American Airlines in een toelichting.

Deel dit artikel