Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Anne van den Boogaart overleden (57)

Door: | augustus 1, 2017

Bekend reis- en miceprofessional en voormalig Travmadia-medewerker Anne van den Boogaart is overleden. De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft dat intern bekend gemaakt.

Anne overleed afgelopen vrijdag, na een kort ziekbed. Zij zou op 6 augustus 58 jaar zijn geworden. Anne van den Boogaart was een alleskunner die in veel functies in de reisbranche heeft gewerkt. Ze beschikte over een groot netwerk, vooral in de luchtvaart, en had veel kennis over de reisbranche.

Recent werkte ze als secretaris van de VvKR, de belangenorganisatie van kleinschalige reisbedrijven. Ook was zij actief voor Skål Amsterdam – Haarlem en werkte ze voor Natuurlijk Reizen.
In het verleden was zij onder andere actief voor Jobs in Travel, Holland Hotels Costa Rica en het Mövenpickhotel Amsterdam. Anne van den Boogaart werkte ook enkele jaren bij TravMagazine. Als verhuismanager regelde zij in 2007-2008 de verhuizing van het oude pand in Maarssen naar Hilversum. Aansluitend bleef zij in diverse functies voor TravMagazine werkzaam. Zij was een betrokken collega, die niet keek op een uurtje meer of minder, en was altijd goed gehumeurd.

Ook de VvKR is aangeslagen. ‘De VvKR verliest in haar een zeer gewaardeerd bestuurslid, collega en vriendin met een grote en uitgebreide kennis van de Reiswereld’, aldus de vereniging.

Deel dit artikel

Comments

  1. Oya Postma-Latupeirissa

    Zo triest dit bericht te lezen. Rust zacht Anne . Zo jong nog. Waar kan ik meer te weten komen omtrent condeleance en uivaart voor laatste groet. Echt triest.