Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Athene en Thessaloniki: perfect voor MICE

Door: | oktober 6, 2017

Griekenland is de ideale thuishaven voor congressen en seminars.

De bijzondere natuurlijke omgeving, vriendelijke bevolking, mild klimaat, natuurlijke schoonheid, prachtige stranden, goede verhouding prijs/kwaliteit, rijk en veelzijdig historisch-cultureel erfgoed, haar unieke architectuur en de talrijke culturele manifestaties, dragen in belangrijke mate bij aan Griekenland als perfecte conference bestemming.

Of het nu gaat om een, bedrijfsseminar, vakcongres, of vakantie, de zon schijnt 300 dagen per jaar. Het openbaar vervoer is prima geregeld en de lijst van bezienswaardigheden is onuitputtelijk.

Griekenland wordt daarmee op de kaart gezet als topbestemming voor MICE, congressen en seminars.

Athene en Thessaloniki: Unieke bestemmingen om zakelijk en ontspanning te combineren

Athene en Thessaloniki zijn de 2 grootste steden van Griekenland. Allebei bruisend en levendig, met vele bezienswaardigheden en shoppingsmogelijkheden, waar de bezoeker zijn hart kan ophalen. De heerlijke keuken, enorme culturele aanbod, hun bijzondere ligging en een goede nachtleven, zijn sommige uitnemende factoren dat deze bestemmingen uniek maken.

Er is een keuze uit een groot aantal locaties, facilitair volledig uitgerust, geschikt voor congressen en evenementen tot maar liefst 7000 deelnemers.

Zoveel op Athene als op Thessaloniki zijn er conferencemogelijkheden te vinden bij zeer bijzondere locaties. Bij het Akropolis Museum in Athene, of het Concertgebouw van Thessaloniki, een congres kan omgetoverd worden tot een bijzondere ervaring.

Er zijn meerdere vluchten per dag naar Athene of Thessaloniki, rechtstreeks of met korte transfers, met Aegean Airlines, KLM en Transavia.

Iedere soort MICE kan in Griekenland succesvol worden georganiseerd. Bovendien wordt de dienstverlening zo optimaal toegesneden op wensen en verwachtingen van de deelnemende congresbezoekers.

 

Voor meer informatie: www.ilovegriekenland.nl

 

 

 

Deel dit artikel