Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Barry McGonagle nieuwe CFO van Travix

Door: | oktober 2, 2020

Online travel agent Travix, bekend van onder meer CheapTickets.nl, BudgetAir.nl en Vliegwinkel.nl heeft per 1 september Barry McGonagle aangesteld als CFO. McGonagle volgt Thomas König op. 

McGonagle (34), geboren in Edinburgh en woonachtig in Amsterdam, heeft de laatste zes en een half jaar internationale ervaring opgedaan in diverse financiële rollen bij Skyscanner. In deze periode groeide de financiële organisatie van Skyscanner uit tot een team van 60 specialisten. Daarvoor werkte Barry vijf  jaar bij Deloitte in audit en assurance, waar hij zich specialiseerde in het adviseren van technologie- en mediabedrijven.

Travix, dat onderdeel is van het Trip.com Group, streeft wereldwijd naar uitbreiding van het aantal landen waarin het actief is en naar continue toename van het aantal boekingen via de boekingssites. McGonagle is aangesteld om de internationale groeidoelstellingen van Travix te ondersteunen en de ontwikkeling van de financiële organisatie te leiden. “Om de ambities van Travix te realiseren en de nasleep van COVID-19 te managen zijn goed leiderschap en sterke financiële vaardigheden nodig. Barry bezit deze kwaliteiten en ik heb er vertrouwen in dat hij met zijn energieke persoonlijkheid hier een grote bijdrage aan gaat leveren”, aldus John Mangelaars, CEO Travix.

McGonagle over zijn nieuwe functie: “De ervaring die ik heb opgedaan bij Skyscanner komt bijzonder goed van pas om de volgende fase van Travix als onderdeel van de Trip-familie te ondersteunen. Travix spreekt mij enorm aan vanwege de mensgerichte cultuur en de gepassioneerde reizigersfocus”.

 

Deel dit artikel