Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

BCD Travel scoort bijzonder goed in 2018

Door: | februari 1, 2019

BCD Travel heeft de financiële resultaten van 2018 bekendgemaakt. De totale omzet bedroeg 27,1 miljard dollar, waarvan 10,7 miljard aan partneromzet. De omzet steeg met 6% in vergelijking met 2017.

‘2018 was in vele opzichten een uitzonderlijk jaar voor BCD Travel. Dankzij onze focus op partnerships en innovatie, waarmee we reizigers meer betrekken en intelligente programma’s mogelijk maken, bleven we nieuwe klanten aantrekken. We stelden onze huidige klanten bovendien in staat het bereik van hun programma’s te vergroten. Daardoor behouden we al tien jaar de meest constante retentiegraad binnen deze branche’, aldus John Snyder, president en CEO van BCD.

Vorig jaar investeerde het bedrijf meer dan 40 procent van de EBITDA in technologie en infrastructuur. Een groot deel van die investering gaat naar de digitale platformen van BCD, zoals DecisionSource, een business intelligenceplatform voor travelmanagers, en TripSource, een robuust reismanagementplatform.

BCD blijft, als onderdeel van haar groeistrategie, investeren in opkomende markten. In 2018 nam de zakenreisorganisatie een meerderheidsbelang in haar operationele activiteiten in Colombia. Onlangs nog werd de uitbreiding van BCD’s internationale netwerk in Zuid-Afrika aangekondigd.

‘We blijven intensief investeren in technologie, mensen en ons wereldwijde netwerk. Met onze digitale platformstrategie en de meest talentvolle mensen binnen de internationale sector aan boord, willen we een meerwaarde creëren voor onze klanten’, zegt John Snyder.

Deel dit artikel