Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

‘Bedrijven benutten business intelligence onvoldoende’

Door: | juli 15, 2014

Slechts een fractie van de bedrijven gebruikt beschikbare technologie om reizigers te beschermen en kosten te drukken. Dit stelt BCD Travel. Het bedrijf biedt daarom in een nieuwe white paper meer informatie over de mogelijkheden van business intelligence (BI) in zakenreizen.

‘De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Travel managers kunnen de nieuwe technologieën om big data te verwerken ook gebruiken om op een betaalbare manier de kosten te drukken en hun reizigers te beschermen’, zegt Diederik Banken, Vice President Commercial Benelux. ‘Toch gebruikt maar een klein aantal van de bedrijven de mogelijkheden van BI om hun reisprogramma te verbeteren.’

De infographic van BCD Travel moet het gebruik van BI gemakkelijker maken. Deze white paper geeft volgens BCD Travel voorbeelden van efficiënt monitoren, rapporteren, analyseren en voorspellen van zakenreizen. De white paper gaat ook in op verwante thema’s zoals voorspellende en normatieve analyses, datastandaarden, real-time gegevens, consolidatie van data uit verschillende bronnen, locatiegegevens met geocode en ongestructureerde data.

Deel dit artikel