Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Bekende zwaargewichten uit de branche lanceren Glomex

Door: | september 12, 2014

Glomex, het eerste platform voor ‘Corporate Mobility Executives’ is vandaag gelanceerd. Het platform slaat een brug voor executives uit alle hoeken van de branche van zakelijke mobiliteit. Initiatiefnemers en management zijn allesbehalve onbekend in de branche: Huub Smeets, Herman Huijer en Carla van den Berg-Brantjes. MICE & Business Travel ondersteunt dit initiatief van harte als mediapartner.

Glomex is een mobiliteitsplatform dat dient als verzamelplek voor verschillende industrëen die te maken hebben met zakelijk vervoer, in welke vorm dan ook. De initiatiefnemers vervullen daarmee een behoefte uit de markt: ‘We hebben goed geluisterd naar de wensen van de internationale Corporate Travel Management gemeenschap. De meeste netwerkevenementen en congressen focussen op de eigen branche, er is geen overlap tussen de verschillende sectoren. We hebben een duidelijke behoefte geproefd om juist deze brug te slaan tussen alle takken van sport in onze branche. Juist om ook op deze manier bij elkaar te kunnen komen en van elkaar te kunnen leren’ stelt Carla van den Berg-Brantjes.

Print

Het nieuwe Glomex wil een platform zijn voor een grote diversiteit aan experts die te maken hebben met of bijdragen aan de mobiliteit van bedrijven en hun werknemers. Daarbij zijn enkele sectoren met name benoemd: Fleet management, Business Travel management, Meetings & incentives, Employee daily commute benefits, Travel& Expense management, Travel & Mobility related product & services  en Travel & Mobility related technology. Glomex gaat in Nederland van start, maar sluit internationale uitbreiding in de toekomst niet uit.

Bekende oprichters

De oprichters van GLOMEX zijn zeer bekend in de travel management branche en brengen een grote ervaring en netwerk mee. Huub Smeets werkte voor verschillende Fortune 100 bedrijven waaronder Philips, IBM, Rockwell Automation and BMC Software. Hij is oprichter van Simacon en is een gewaardeerd sprekers op branche-evenementen wereldwijd.  Herman Huijer is bij uitstek bekend in de branche als voormalig voorzitter van NATM en mede-oprichter van GBTA/Europe, maar brengt tevens 25 jaar ervaring mee als Travel manager.  Van den Berg is een bekende verschijning In de reisbranche aan zowel de zakelijke als de leisure kant. Ze werkte onder meer voor Singapore Airlines, China Airlines, BTI (nu BCD Travel), Lastminute.com en TSi Solutions/Toeristiek. In 2012 startte ze haar eigen consultancy & management bureau.

Website

Dit gloednieuwe platform wil educatieve netwerkevementen brengen, met sprekers van hoge kwaliteit, voor de gehele brede doelgroep uit de branche van reizen en mobiliteit.  Een baken van kennis zijn voor de moderne Travel Manager.  De Glomex website heeft een ‘members-only’-sectie om leden de mogelijkheid te gaan verschaffen om kennis te delen.

Het eerste GLOMEX Event! 30 oktober in DoubleTree by Hilton Amsterdam.

Het kick off-event van Glomex heeft op 30 oktober plaats in het schitterende DoubleTree by Hilton in Amsterdam, van 17.00 tot 20.00 uur.  Keynote speakers zijn Schiphol Group en de BMW Group AG die een doorkijk zullen geven over hun visie op mobiliteit. Corporate buyers en Industry Professionals zijn van harte welkom. Programma en aanmelden voor het event via de kalender op Glomex website

Extra voordeel leden: MICE & Business Travel Magazine gratis!

En tot slot: leden van Glomex ontvangen een jaar lang kosteloos MICE & Business Travel magazine, en hebben toegang het MICE & Business Travel Event, op 11 december 2014 in de Amsterdam Arena

 

 

Deel dit artikel