Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Brussels Airlines weer extra aan de slag

Door: | april 21, 2021

Nu de reisbeperkingen evolueren en de vaccinatieprogramma’s aan de gang zijn, neemt de vraag naar vliegreizen langzaam toe. Brussels Airlines heeft haar netwerk hertekend om aan deze vraag te voldoen, vooral voor vakantiebestemmingen. Naast de heropening van haar vakantiebestemmingen, lanceert Brussels Airlines ook vluchten naar Bordeaux in Frankrijk en Tanger, Nador en Al Hoceima in Marokko.

Met de opening van deze nieuwe bestemmingen onderstreept de luchtvaartmaatschappij haar belangrijke positie op de leisure en VFR (Visit Friends and Relatives) markt.

De voorbije zes maanden spitste het netwerk van Brussels Airlines zich toe op essentiële reizen, voornamelijk met vluchten van en naar Afrika. Vandaag geeft de luchtvaartmaatschappij haar klantenperspectieven voorhun zomervakantie, samen met partners en touroperators. Voor de komende maanden verwacht de luchtvaartmaatschappij een toename van de vraag naar vliegreizen tijdens de zomervakantie. Naast de bestemmingen die de luchtvaartmaatschappij vandaag aanbiedt, zullen de volgende bestemmingen zich de komende maanden bij het netwerk aansluiten:

Deel dit artikel