Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

BTMF: programma en sprekers bekend!

Door: | juli 18, 2018

Met plezier en gepaste trots maken wij u ons programma bekend, met een vijftal zeer interessante sprekers uit de zakelijke reiswereld. Kijk snel wat u kunt verwachten en meld u meteen kosteloos aan op www.btmf.nl!

Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld.

13.30 uur    Inloop

14.00 – 14.05 uur    Welkomstwoord Tijn Kramer, hoofdredacteur Business Traveller & MICE Travel

14.05 – 14.25 uur  Roel Frissen, Event Design Collective (EDCo) GmbH (foto)

Spreker, facilitator en event designer voor corporaties en verenigingen.  “Hoe ontwikkel je systematisch, innovatieve evenementen die je niet wil missen?”, is wat Roel bezig houdt.
Samen met Ruud Janssen en Dennis Luijer schreef Roel Frissen het Event Design handbook (wereldwijd verkrijgbaar in Engels en Chinees) Roel is co-founder van Event Design Collective (EDCo) GmbH – de Event Design consulting & training company met kantoren in zes landen. Een gouden kans om zelf kennis op te doen hoe u meetings naar de volgende level kunt brengen!

about.me/roel.frissen

14.25 – 14.45 uur   Franc Vink, Schiphol Premium Services

Franc Vink is sinds 2016 verantwoordelijk voor Schiphol’s commerciële Premium Services, bestaande uit het Privium service programma en de VIP service en het VIP Centre van de luchthaven.

De Business Traveller Personality of the Year 2017 vertelt over de services die Schiphol biedt aan zakelijke reizigers op het reguliere proces (VIP service, Privium) en op welke wijze zij daarmee inspelen op aspiraties en behoeften.

www.schiphol.nl/privium

14.45 – 15.05 uur    Marije Breuker, Motivation Travel

Marije Breuker is een bevlogen ondernemer in haar vakgebied : het organiseren van mice-reizen. Zij is de drijvende kracht achter Motivation Travel. Met vele jaren liefde en passie voor het vak geeft iedere dag haar weer enorme energie om creatieve maatwerk programma’s te ontwikkelen. Zij zal haar visie geven op de ontwikkelingen in de mice-markt anno 2018.

motivationtravel.nl/

15.05  15.25 uur    David Compier, AirPlus

David Compier is Head of Strategic Partnerships Benelux & Nordics bij AirPlus. Hij kent vele jaren ervaring als specialist in betaaloplossingen, en neemt u graag mee langs de laatste trends en noviteiten. AirPlus is een gekende en leidende internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen.

www.airplus.com

15.25 – 15.45 uur    Erik Jan Reuver, directeur SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden, bij consumenten beter bekend onder de afkorting SGR, heeft in januari 2017 een garantiefonds voor de zakelijke markt opgericht: SGRZ. Terwijl SGR consumenten beschermt tegen financiële risico’s, voor het geval een touroperator of reisbureau failliet gaat en niet aan zijn verplichtingen kan voldoen, zo biedt SGRZ productdekking voor de zakelijke markt. Het nieuwe garantiefonds is onder andere bedoeld voor organisatoren van groeps- en incentivereizen (MICE), organisatoren van schoolreizen en zakelijke reisbureaus. Maar er zijn nog vele vragen, en die worden vandaag beantwoord!

www.sgrz.nl/

15.30 – 18.30 uur    Start Beursvloer Meet the World

18.30 – 19.00 uur    Uitreiking BTMF awards

19.00 – 19.30 uur    Rondleiding hotel

19.00 – 20.30 uur    Netwerkborrel en tombola

20.30 uur        Einde BTMF 2018

 

Bent u erbij? Aanmelden kan hier, en de toegang is gratis!

Deel dit artikel