Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

75

days
Scroll naar boven

Top

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

3 september 2018: Business Traveller & MICE Fair

Datum: 03/09/2018

Locatie: Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

3 SEPTEMBER 2018, Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Business Traveller MICE FAIR (BTMF) – Meld u hier aan!

Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan zee. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel.

Deze beurs is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot hét evenement voor de zakelijke reismarkt. Nu we naast marktleider MICE Travel magazine ook het internationaal gekende Business Traveller aan het portfolio hebben toegevoegd was het een mooi moment om ook de individuele zakelijke reismarkt erbij te betrekken. Om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Iedereen die werkzaam is in de zakelijke reisbranche mag het niet missen!

Wat kunt u verwachten?

Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

Onze bezoekers:

Zakelijke reisagenten, mice-professioanls, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de vernieuwde BTMF. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zijn u graag op de 3e september 2018 in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam!

Deelnemen aan de beurs als exposant? Klik hier!

Programma

  • 14.00 uur            Inloop en registratie
  • 14.30 uur            Welkomstwoord Tijn Kramer, Chief Editor Business Traveller & MICE
  • 14.30-14.50        Presentatie 1
  • 14.50-15.10        Presentatie 2
  • 15.10-15.30        Presentatie 3
  • 15.30-18.30        Beursvloer
  • 18.30-20.30        Borrel + tombola

Exposantenlijst

Alvast een kleine blik op de exposanten van vorig jaar. We vertellen u binnenkort meer. Info voor exposanten: sales@travmedia.nl

Awards

De awards die we dit jaar zullen uitreiken zijn de MICE Personality of the Year 2018 en de Business Traveller Personality of the Year 2018. Meer info volgt nog…

Deelname mogelijkheden

De Business Traveller & MICE Fair 2018 verwacht ruim 200 inkopers en beslissers op het gebied van MICE en Zakenreizen te verwelkomen. Door als exposant deel te nemen ontmoet u in één dag tijd uw doelgroep middels speeddatesessies en diverse netwerkmogelijkheden.

Tot de doelgroep behoren:
Zakelijke reisagenten, mice-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Benieuwd naar de mogelijkheden om met uw bedrijf onder de aandacht te komen bij de bezoekers van de Business Traveller & MICE Fair 2018? Neem dan contact op met ons salesteam via 035-6728852 of mail naar sales@travmedia.nl

Inschrijven

Meld u als bezoeker hier aan!

Meer weten over mogelijkheden om op de BTMF als exposant te staan? Klik dan hier of mail naar sales@travmedia.nl.

Schrijf je in >