Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

9 september 2019: Business Traveller & MICE Fair

Datum: 09/09/2018

Locatie: Corendon Village Hotel Amsterdam

De volgende editie van de BTMF zal zijn op: 9 september 2019 in het nieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam…

Hier vindt u nog (even) een impressie van de laatste editie…

Business Traveller MICE FAIR (BTMF) – Meld u hier aan!

Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan zee. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel.

Wat kunt u verwachten?
Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

Onze bezoekers:
Zakelijke reisagenten, mice-professioanls, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:
Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de vernieuwde BTMF. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zijn u graag op 3 september 2018 in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam!

Deelname is gratis, mits u voorafgaand aan het event, minimaal 3 afspraken met de exposanten maakt via onze afsprakentool in de Netwerkapp. Mocht u op 1 september 2018 niet aan de voorwaarden voldoen, dan zullen wij u € 50,- in rekening brengen.

Programma

13.30 uur    Inloop

14.00 – 14.05 uur    Welkomstwoord Tijn Kramer, hoofdredacteur Business Traveller & MICE Travel

14.05 – 14.25 uur  Roel Frissen, Event Design Collective (EDCo) GmbH (foto)

Spreker, facilitator en event designer voor corporaties en verenigingen.  “Hoe ontwikkel je systematisch, innovatieve evenementen die je niet wil missen?”, is wat Roel bezig houdt.
Samen met Ruud Janssen en Dennis Luijer schreef Roel Frissen het Event Design handbook (wereldwijd verkrijgbaar in Engels en Chinees) Roel is co-founder van Event Design Collective (EDCo) GmbH – de Event Design consulting & training company met kantoren in zes landen. Een gouden kans om zelf kennis op te doen hoe u meetings naar de volgende level kunt brengen!

about.me/roel.frissen

14.25 – 14.45 uur   Franc Vink, Schiphol Premium Services

Franc Vink is sinds 2016 verantwoordelijk voor Schiphol’s commerciële Premium Services, bestaande uit het Privium service programma en de VIP service en het VIP Centre van de luchthaven.
De Business Traveller Personality of the Year 2017 vertelt over de services die Schiphol biedt aan zakelijke reizigers op het reguliere proces (VIP service, Privium) en op welke wijze zij daarmee inspelen op aspiraties en behoeften.

www.schiphol.nl/privium

14.45 – 15.05 uur    Marije Breuker, Motivation Travel

Marije Breuker is een bevlogen ondernemer in haar vakgebied : het organiseren van mice-reizen. Zij is de drijvende kracht achter Motivation Travel. Met vele jaren liefde en passie voor het vak geeft iedere dag haar weer enorme energie om creatieve maatwerk programma’s te ontwikkelen. Zij zal haar visie geven op de ontwikkelingen in de mice-markt anno 2018.

motivationtravel.nl/

15.05  15.25 uur    David Compier, AirPlus

David Compier is Head of Strategic Partnerships Benelux & Nordics bij AirPlus. Hij kent vele jaren ervaring als specialist in betaaloplossingen, en neemt u graag mee langs de laatste trends en noviteiten. AirPlus is een gekende en leidende internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen.

www.airplus.com

15.25 – 15.45 uur    Erik Jan Reuver, directeur SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden, bij consumenten beter bekend onder de afkorting SGR, heeft in januari 2017 een garantiefonds voor de zakelijke markt opgericht: SGRZ. Terwijl SGR consumenten beschermt tegen financiële risico’s, voor het geval een touroperator of reisbureau failliet gaat en niet aan zijn verplichtingen kan voldoen, zo biedt SGRZ productdekking voor de zakelijke markt. Het nieuwe garantiefonds is onder andere bedoeld voor organisatoren van groeps- en incentivereizen (MICE), organisatoren van schoolreizen en zakelijke reisbureaus. Maar er zijn nog vele vragen, en die worden vandaag beantwoord!

www.sgrz.nl/

15.30 – 18.30 uur    Start Beursvloer Meet the World

18.30 – 19.00 uur    Uitreiking BTMF awards

19.00 – 19.30 uur    Rondleiding hotel

19.00 – 20.30 uur    Netwerkborrel en tombola

20.30 uur        Einde BTMF 2018

Exposantenlijst

Een blik op enkele exposanten. Informatie voor exposanten via sales@travmedia.nl

Awards

De awards die we dit jaar zullen uitreiken zijn:

Vanuit de MICE-branche
– Hotelketen
– Bestemming
– Personality
– Airline short
– Airline long haul

Vanuit de zakenreizen
– Airline Europa
– Airline Ver
– Travel Management Center
– Personality
– Supplier
– Airport
– Hotelketen
– Innovatie

Deelname mogelijkheden

De Business Traveller & MICE Fair 2018 verwacht ruim 200 inkopers en beslissers op het gebied van MICE en Zakenreizen te verwelkomen. Door als exposant deel te nemen ontmoet u in één dag tijd uw doelgroep middels speeddatesessies en diverse netwerkmogelijkheden.

Tot de doelgroep behoren:
Zakelijke reisagenten, mice-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Benieuwd naar de mogelijkheden om met uw bedrijf onder de aandacht te komen bij de bezoekers van de Business Traveller & MICE Fair 2018? Neem dan contact op met ons salesteam via 035-6728852 of mail naar sales@travmedia.nl

Inschrijven

Meld u als bezoeker hier aan!

Meer weten over mogelijkheden om op de BTMF als exposant te staan? Klik dan hier of mail naar sales@travmedia.nl.

Schrijf je in >