Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

Business Traveller & MICE Fair

9 september 2019: Business Traveller & MICE Fair

Datum: 09/09/2018

Locatie: Corendon Village Hotel Amsterdam

De volgende editie van de BTMF zal zijn op: 9 september 2019 in het nieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam…

Business Traveller & Mice FAIR (BTMF) – Meld u hier aan!

Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een bijzondere nieuwe plek in Amsterdam. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel in de schitterende SkyBar!

Wat kunt u verwachten?
Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

Onze bezoekers:
Zakelijke reisagenten, mice-professioanls, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:
Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de vernieuwde BTMF. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zijn u graag op 9 september 2019 in het Corendon Village Hotel!

Deelname is gratis, mits u voorafgaand aan het event, minimaal 3 afspraken met de exposanten maakt via onze afsprakentool in de Netwerkapp. Mocht u op 1 september 2019 niet aan de voorwaarden voldoen, dan zullen wij u € 50,- in rekening brengen.

Programma

13.30 uur    Inloop

14.00 – 14.05 uur    Welkomstwoord Tijn Kramer, hoofdredacteur Business Traveller & MICE Travel

14.05 – 15.45 uur  Plenaire sessie met inspirerende sprekers(foto)

15.30 – 18.30 uur    Start Beursvloer Meet the World

18.30 – 19.00 uur    Uitreiking BTMF awards

19.00 – 19.30 uur    Rondleiding hotel

19.00 – 20.30 uur    Netwerkborrel en tombola

20.30 uur        Einde BTMF 2019

Exposantenlijst

Een blik op enkele exposanten. Informatie voor exposanten via sales@travmedia.nl

Awards

De awards die we dit jaar zullen uitreiken zijn:

Vanuit de MICE-branche
– Hotelketen
– Bestemming
– Personality
– Airline short
– Airline long haul

Vanuit de zakenreizen
– Airline Europa
– Airline Ver
– Travel Management Center
– Personality
– Supplier
– Airport
– Hotelketen
– Innovatie

Deelname mogelijkheden

De Business Traveller & MICE Fair 2019 verwacht ruim 200 inkopers en beslissers op het gebied van MICE en Zakenreizen te verwelkomen. Door als exposant deel te nemen ontmoet u in één dag tijd uw doelgroep middels speeddatesessies en diverse netwerkmogelijkheden.

Tot de doelgroep behoren:
Zakelijke reisagenten, mice-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Benieuwd naar de mogelijkheden om met uw bedrijf onder de aandacht te komen bij de bezoekers van de Business Traveller & MICE Fair 2019? Neem dan contact op met ons salesteam via 035-6728852 of mail naar sales@travmedia.nl

Inschrijven

Meld u als bezoeker hier aan!

Meer weten over mogelijkheden om op de BTMF als exposant te staan? Klik dan hier of mail naar sales@travmedia.nl.

Schrijf je in >