Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Catalonië, kom langs voor een meeting!

Door: | september 6, 2019

Catalonië, een mediterrane bestemming met een enorme geografische diversiteit, met een mild klimaat en een rusteloze en innovatieve samenleving, is bekend geworden als de thuisbasis van pioniers en inspirerende industriële en commerciële dynamiek.

Als de geboorteplaats van grote kunstenaars zoals Gaudí of Dalí, heeft innovatie bewezen deel uit te maken van het DNA van Catalonië en wordt dit vandaag weerspiegeld in het rijke culturele erfgoed en de internationaal gerenommeerde keuken met chef-koks zoals Ferran Adrià of Joan Roca.

Met een uitstekende levenskwaliteit en een levendig bedrijfsklimaat, een dynamische economie, uitstekende infrastructuur, een breed scala aan gespecialiseerde services en opmerkelijke locaties, die goed zijn uitgerust om een ​​groot aantal zakelijke meetings en evenementen te organiseren, is het geen verrassing dat Catalonië zichzelf heeft geconsolideerd als een toonaangevende MICE-bestemming met Barcelona als de hoofdstad van het zakelijk toerisme.

Naast het uitstekende netwerk van conferentie-, congres- en expositiecentra met een breed scala aan unieke binnen- en buitenruimtes, biedt Catalonië deelnemers de mogelijkheid om te genieten van unieke en memorabele ervaringen met betrekking tot de Catalaanse cultuur.

We omarmen kwaliteit, professionaliteit en creativiteit als algemene normen in de toeristische dienstverlening. In Catalonië wordt toerisme beschouwd als een kans om relaties met de wereld aan te gaan, waar ruimte is voor iedereen en iedereen zijn plaats kan vinden.

Meer info? Kijk op de CCB website of download de Meeting Planner GuideIncentives&Events Guide.

 

Deel dit artikel