Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Citizen M zet ook in op hybride ‘thuiswerken’

Door: | oktober 29, 2020

Hotelketen citizenM zet twee subscriptions in de markt die zich richten op de digital nomads, de thuiswerkers en de bedrijven die op zoek zijn naar invulling van het nieuwe hybride werken. Dit aanbod wordt wereldwijd beschikbaar.

Amsterdam 20 oktober 2020 – Vanaf vandaag kunnen remote workers en digital nomads werken én ontspannen op een manier die perfect aansluit op hun levensstijl. Dankzij de twee nieuwe abonnementsdiensten van het lifestyle hotelbedrijf citizenM.

citizenM staat bekend om haar aanpassingsvermogen, in dit geval aan de veranderende eisen van zakenreizigers. Ondersteund door de juiste technologie heeft citizenM snel kunnen reageren op de drastische veranderingen in de horeca die veroorzaakt zijn door de recente pandemie. Afgelopen zomer nog zorgde citizenM voor veilige overnachtingen door een geheel contactloos verblijf. Elke gast was in staat zijn of haar gehele hotelverblijf (van aankomst tot uitchecken) te beheren via de gratis smartphone app.

De huidige wereldwijde verschuiving in de werkcultuur heeft een nieuwe trend teweeg gebracht: van werken op kantoor naar thuiswerken; naar waar dan ook werken. CitizenM heeft wederom snel gereageerd met de lancering van onderstaande abonnementsdiensten.

Corporate Subscription

citizenM lanceert: corporate subscription by citizenM –  een slim Alles-In-Eén slaap-werk-ontmoet-pakket voor bedrijven wier werknemers op afstand werken of regelmatig reizen. Het is de perfecte oplossing voor gedistribueerde teams die consistent moeten (of willen) vergaderen; en lokale individuen die (soms) een beter alternatief nodig hebben dan thuiswerken.

Abonnees kunnen voor slechts 550 euro per maand op elk gewenst moment in elk van de 21 citizenM hotels ter wereld, gebruik maken van de werkfaciliteiten; drie nachten verblijven (inclusief welkomstdrankje en ontbijt) in een citizenM naar keuze én gebruik maken van de vergaderruimten. De werknemer kan desgewenst meer nachten toevoegen of meer vergaderruimte uren toevoegen tegen een gereduceerd tarief.

De corporate subscription is een pakket ontworpen voor het oplossen van alle typische problemen waar bedrijven niet langer tegenaan willen lopen zoals het betalen voor dure coworking-lidmaatschappen of kantoorruimtes; tijdverspilling aan het zoeken van hotel-/ vergader- / werkruimte-deals en geen toegang hebben tot professionele ruimtes in grote steden voor klantmeetings of -entertainment. Voor een vaste prijs per maand reken je als bedrijfseigenaar gelijk af met de onvoorspelbaarheid van hotelprijzen, zeker na de pandemie.

Kopers hebben volledige flexibiliteit bij het afsluiten van hun subscription. Kopers kunnen een maandpakket afsluiten, zowel voor enkel zichzelf als voor de voltallige bezetting. Daarnaast is het mogelijk om een subscription voor een jaar af te sluiten waarbij de 12e maand gratis is.

Deel dit artikel