Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Claire van Eeghen COO Eden Hotels

Door: | oktober 16, 2020

Eden Hotels breidt haar directie uit. Claire van Eeghen treedt deze week, per 19 oktober, in dienst als Chief Operation Officer (COO) en wordt in die hoedanigheid operationeel verantwoordelijk voor de hotelgroep. Deze nieuwe ontwikkeling is in lijn met de voorgenomen groeistrategie van Eden Hotels, die zich behalve op Nederlandse steden ook op het buitenland richt.

Van Eeghen studeerde commerciële economie en bedrijfseconomie en was hiervoor werkzaam als Director Customer Service Europe bij Air France en KLM Cargo. Ze wordt het derde directielid van de hotelgroep naast Algemeen Directeur Léon Dijkstra en Financieel Directeur Joost Peeperkorn.

 

Commerciële en customer service ervaring

Van Eeghen gaat aan de slag met de doelstelling om de klant- en kwaliteitsbeleving van Eden Hotels nog verder te verbeteren. Ze heeft een brede commerciële en customer service ervaring, waarvan de laatste veertien jaar bij KLM. In haar nieuwe rol bij Eden Hotels stuurt ze de General Managers van de hotels en de hoofden van de expertise teams aan. Naast de leiding op operationeel gebied, wordt Van Eeghen tevens verantwoordelijk voor human resources, merkbeleving, commercie, kwaliteit en operations/inkoop. Joost Peeperkorn houdt de leiding over de financiën en de ICT en gaat zich daarnaast richten op de financieringsmogelijkheden voor verdere groei van de hotelgroep.

 

Passie en ambitie

Claire van Eeghen over haar nieuwe aanstelling: “Eden Hotels heeft de laatste drie jaar enorme sprongen gemaakt in kwaliteit en gastbeleving. De continue investeringen in de hotels, met zowel grote verbouwingen als kleine aanpassingen, tonen een passie en ambitie die mij bijzonder aanspreekt. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!” Algemeen Directeur Léon Dijkstra, vult aan: “Door het aantrekken van een derde directielid, is er voor mij meer ruimte om me te richten op expansie. Met de propositie van stadshotels met een uitstekend ontbijt, lokale atmosfeer en excellente service, is Eden Hotels een merk dat goed uitgerold kan worden. Zowel nationaal als internationaal!”

 

Over Eden Hotels

Eden Hotels is een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 een lokale beleving en blijvende herinneringen biedt. Een groep van dertien, binnenkort veertien, unieke stadshotels waar niet alleen alle basics dik in orde zijn, maar ook gastvrijheid en plezier de belangrijkste pijlers vormen. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken alle Eden Hotels zich. De hotelgroep bestaat uit het Hard Rock Hotel Amsterdam American, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden, The ED Amsterdam en het Savoy Hotel Rotterdam. Zie ook www.edenhotels.nl of bekijk de individuele hotelwebsites.

Deel dit artikel