Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

75

days
Scroll naar boven

Top

De laatste trends uit de MICE-branche weten?

Door: | augustus 16, 2017

Met plezier melden we volgende update. De Business Traveller & MICE Fair geeft de bezoeker dit jaar een unieke inkijk in de laatste trends en harde cijfers over de zakelijke reiswereld. In een unieke samenwerking met NBTC-Nipo en de veertien mondiale magazines die Business Traveller rijk is wordt een nuttige insight gepresenteerd aangaande de zakenreis. of dat nu individueel is of in MICE-verband. Meld u nu snel (hier) aan en doe nieuwe kennis op:

Meten is weten! De Business Traveller & MiCE FAIR brengt u de laatste cijfers uit de zakelijke reiswereld. Zowel over de individuele zakenreiziger als uit de MICE-branche presenteren wij de trends, de harde cijfers en analyses. Aan de hand van highlights uit het meest recente ContinuZakenreisOnderzoek (CZO) van NBTC-NIPO Research  alsook de uitgebreide bevindingen van Business Traveller zelf maken wij een up to date schets van de zakelijke reiswereld.  Kennis is macht toch? Mis het niet! Gepresenteerd door Tijn Kramer, hoofdredacteur Business Traveller Nederland en MICE Travel. 

BTMA 2017, zoals bekend….

De Business Traveller & MICE Fair is een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan zee. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel. De vernieuwde Business Traveller en Mice Fair (BTMF) in Hotel van Oranje in Noordwijk aan zee. Vrijdag 29 september van 14.00 tot 19.00.

Deze beurs is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot hét evenement voor de zakelijke reismarkt. Nu we naast marktleider MICE Travel magazine ook het internationaal gekende Business Traveller aan het portfolio hebben toegevoegd was het een mooi moment om ook de individuele zakelijke reismarkt erbij te betrekken. Om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Iedereen die werkzaam is in de zakelijke reisbranche mag het niet missen!

Wat kunt u verwachten?

Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

Aanmelden kosteloos: klik hier

 

Deel dit artikel