Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

De MICE Awards genomineerden zijn bekend…wie o wie?

Door: | december 4, 2014

De nominaties zijn bekend! Wie hebben indruk gemaakt en mogen meedingen naar de  Award voor MICE & Business-airline, hotelketen, bestemming en Personality van het jaar 2014? En welke hippe steden zijn genomineerd voor de gloednieuwe Trend Award? Op 11 december worden de winnaars tijdens het MICE & Business Travel Event bekend gemaakt…maar wie zijn het?

Donderdag 11 december, Amsterdam ArenA….om 19 uur, net na de Tasting Experience ArenA Tour, vindt de bekendmaking van de prijswinnaars van MICE Awards 2014 plaats! In de fraaie Wenen’95 zaal. Een eervol en feestelijk  moment. Wie worden de opvolgers van Zwitserland, Accor Hotels en Turkish Airlines, onze mooie winnaars van vorig jaar….

Wie zijn de genomineerden (in alfabetische volgorde)?

 MICE-bestemming van het jaar:

België

Polen

Portugal

Zwitserland

 

Airline van het jaar:

airberlin

Transavia

United

 

Hotelketen van het jaar:

Accor Hotels

Hilton Hotels

Kimpton Hotels

 

Nieuw: Trend Award

Welke stad maakt snel naam als hippe trendy mice-bestemming? 

Dubrovnik, Kroatië

Krakow, Polen

Riga, Letland

 

En wie mag zich de MICE Personality van het jaar noemen? Als opvolger van Stephen van Es…

Dat maken we, zoals gebruikelijk, op het event bekend…

Daar wil ik bij zijn!

Uiteraard. Nog niet aangemeld, doe dat dan snel en kosteloos. Een unieke kans voor hét belangrijkste kennis- en netwerkevent voor de MICE-branche. Op een unieke locatie: Amsterdam ArenA, met een kijkje achter de schermen bij Ajax en culinaire verwennerij.

button-klik-hier-voor-aanmelden

 

 

Wie zijn de criteria en wie is de jury?

Een veelgestelde en terechte vraag. De jury, onder voorzitterschap van MICE & Business Travel hoofdredacteur Tijn Kramer, bestaat uit verschillende kopstukken uit de zakelijke reiswereld, onder meer de gehele TravMedia hoofdredactie. Gezamenlijk maken zijn een shortlist, hoewel het de branche ook vrij stond zelf te nomineren. Deze kopstukken doen dat uit bedrijfsoverwegingen anoniem maar zijn bij de redactie bekend.  Uiteindelijk worden de genomineerden bepaald, en daarna nogmaals goed gekeken wie daar net even bovenuit steekt: onze winnaars. Vele aspecten spelen daarbij een rol: innovatie, aanwezigheid op de markt, presentatie, kunde en inspiratie. Met andere woorden: wie houdt de mice-branche draaiende, wie doet net even wat meer  om de zakelijke reisprofessional van dienst te zijn.

Deel dit artikel