Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

EasyJet hervat 15 juni vluchten met extra maatregelen

EasyJet nu al boekbaar tot en met 2022

Door: | december 18, 2020

EasyJet heeft het vluchtschema voor de winter van 2022 ingeladen en heeft daarmee meer dan 36 miljoen stoelen en 200.000 vluchten aan het huidige schema toegevoegd. “We zijn ons ervan bewust dat de vakantieplannen van veel mensen dit jaar zijn verstoord. Om klanten met vertrouwen te laten boeken hebben we ons winterschema tot aan 2022 beschikbaar gemaakt. Hiermee krijgen onze klanten de mogelijkheid om een vakantie te boeken voor volgende winter, hun huidige reisplannen te wijzigen of hun eerdere reis om te boeken”, zegt Wiliam Vet (countrymanager easyJet Nederland).

Tickets zijn nu al te boeken voor de periode 1 oktober 2021 tot 26 maart 2022. Het eerder beschikbaar maken van deze vluchten geeft klanten de kans om vroeg te boeken en flink te besparen op wintervakantievluchten maar biedt ook meer omboekopties voor klanten van wie de reisplannen zijn verstoord vanwege de pandemie. “Door vroeg te boeken, krijgen klanten niet alleen de beste waarde op honderden bestemmingen in ons netwerk, ook zijn er vanaf vandaag meerdere data en bestemmingen beschikbaar om uit te kiezen.”

“easyJet heeft nog nooit zoveel flexibiliteit geboden aan klanten van wie hun reisplannen werden verstoord als gevolg van de pandemie. Nu de vluchten tot aan 26 maart 2022 beschikbaar zijn, hebben klanten van wie de reisplannen zijn beïnvloed meer opties om hun reis om te boeken. Wanneer reisbeperkingen van kracht zijn kunnen klanten binnen een week na de aankondiging van de overheid hun boekingen binnen 14 dagen voor of na vertrek zonder wijzigingskosten wijzingen, klanten betalen enkel het prijsverschil van de tickets. Passagiers van wie de vluchten zijn geannuleerd, blijven in aanmerking komen voor een gratis transfer, voucher of restitutie.”

 

Deel dit artikel