Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eind 2015 sneller internet in Thalys

Door: | januari 8, 2015

Thalys reizigers moeten eind 2015 kunnen genieten van meer bandbreedte en sneller internet. Dat is het gevolg van de aanbesteding aan het  Zweedse bedrijf Icomera. Het doel van de samenwerking met de expert in mobiele- en internetverbindingen is snelle Wi-Fi verbinding bieden aan zoveel mogelijk reizigers. Thalys verbetert op deze manier de gebruikersmogelijkheden  en anticipeert op steeds hogere eisen van reizigers. In het laatste kwartaal van 2015 wordt de verbeterde service ingevoerd en tegen het einde van dat jaar is die beschikbaar in alle 26 treinstellen.

Wi-Fi van de volgende generatie

“De Wi-Fi in onze treinen is al bijna tien jaar zeer populair bij de reizigers en wordt nauwgezet gevolgd door onze concurrenten en partners. Het is in zekere zin een belangrijk kenmerk geworden van Thalys, net zoals de kwaliteit van onze catering en ons warm onthaal. In 2015 gaan we nog een stap verder. Klanten maken in hoge mate gebruik van mobiel internet en verwachten van ons innovatieve dienstverlening. De uitdaging voor Thalys is om ook morgen de norm te blijven bepalen en zoveel mogelijk reizigers daarvan te laten genieten”, aldus Agnès Ogier, CEO van Thalys.

Huidige Wi-Fi service

Op dit moment wordt de Wi-Fi-service aangeboden aan reizigers in Comfort 1 en aan reizigers in Comfort 2 die reizen met de tickets Semi-Flex, BtoB of ThePass. De service is daarnaast verkrijgbaar als optie voor reizigers in Comfort 2. In dat geval kost de verbinding €6,50 per uur of €13 voor het volledige traject (Amsterdam-Brussel 1u49, Amsterdam-Parijs 3u16 en Amsterdam- Lille Europe

Deel dit artikel