Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Even voorstellen: Mice in Griekenland

Door: | december 8, 2014

Als je aan Griekenland denkt, denk je aan het perfecte congres 
  

Het Grieks Verkeersburo heeft niet alleen als taak de promotie van Griekenland als toeristische bestemming op zich te nemen, maar informeert belangstellenden ook over Griekenland als ideale thuishaven met een perfecte ambiance voor congressen en seminars.

Het rijke en veelzijdige historisch-cultureel erfgoed is een van de vele uitnemende kenmerken van het land. De talrijke culturele manifestaties, en de bijzondere natuurlijke omgeving, dragen in belangrijke mate bij aan Griekenland als perfecte conference bestemming.

Athene, de hoofdstad en het financieel centrum van Griekenland, bruisend en levendig, met vele bezienswaardigheden en shoppingmogelijkheden, waar de potentiële bezoeker zijn hart kan ophalen, is uitermate geschikt voor het organiseren van dergelijke evenementen.

Athene werd recentelijk opgenomen in de top 20 van 350 conference-bestemmingen volgens ICCA (International Congress & Convention Association).

Of neem Thessaloniki, op Athene na grootste stad van Griekenland, dat ook beschikt over volop aantrekkelijke USP’s om de stad als een conference-bestemming te kiezen.

Naast de grootste Griekse steden zijn er natuurlijk ook de geliefde eilanden, zoals Kreta en Rhodos. Er zijn grote hotels te vinden, volledig uitgerust met alle faciliteiten om een evenement van iedere schaal tot een succes te maken. Griekenland is dus de perfecte bestemming om business en ontspanning te combineren op de best mogelijke manier.

Griekenland groeit

Met een groeipercentage van 5-7 procent per jaar ontwikkelt het MICE-toerisme zich tot een van de belangrijkste segmenten van de toeristische sector in Griekenland en versterkt daarmee haar positie op de international conference markt. Griekenland zelf biedt een wijd scala aan mogelijkheden op het vlak van  conference toerisme. Daarvoor werkt het Grieks verkeersbureau nauw samen met de meest prominente conference organisaties van het land.

Natuurlijke schoonheid, prachtige stranden, unieke architectuur en een mild klimaat zetten de toon in elk jaargetijde, of het nu gaat om een vakantie, bedrijfsseminar of vakcongres. De zon schijnt meer dan 300 dagen per jaar, wat perfecte weersomstandigheden waarborgt, Het openbaar vervoer is prima geregeld en de lijst van bezienswaardigheden is onuitputtelijk.

De expertise van het GNTO en de samenwerkende organisaties laat daarmee zien, dat iedere soort MICE ook in Griekenland succesvol kan worden georganiseerd. Bovendien wordt de dienstverlening zo optimaal toegesneden op wensen en verwachtingen van de deelnemende congresbezoekers

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Grieks Verkeersbureau.

Adres: Kerkstraat 61, 1017 GC,  Amsterdam

Web: www.grieksverkeersbureau.nl

Email: gnot@planet.nl

Tel: 020-6248786

 

Deel dit artikel