Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Even voorstellen: Stockholm – de hoofdstad van Scandinavië

Door: | december 4, 2014

Welkom in het kloppende hart van Zweden

Soms is een verandering van omgeving precies wat nodig is om creativiteit hoogtij te laten vieren.  Als u op zoek bent naar een spannende stad voor de volgende meeting of incentive, moet u zeker eens aan Stockholm denken. Innovatie en out-of-the-box denken zijn hier onderdeel van de samenleving.

Stockholm is adembenemend mooi gelegen, verspreid over 14 eilanden. In deze pittoreske en veilige stad wordt u omringt door schoon en helder water.

Stockholm is een efficiënte en betrouwbare, compacte en tegelijk kosmopolitische, groene en simpelweg prachtige stad. Er zijn 6.900 hotelkamers binnen 10 minuten lopen van het Centraal Station en meer dan 35 000 kamer in de directe omgeving van Stockholm. En dit aantal blijft groeien.

Stockholm heeft een uitgebreide infrastructuur met uitstekende transportfaciliteiten. Bovendien beschikt de stad over een van Europa’s grootste en meest moderne congres- en expositiecentra, met een capaciteit van maximaal 30.000 personen. Het Stockholm Waterfront Congress Centre, de nieuwste aanwinst met een capaciteit van maximaal 3.000 personen, is gelegen naast het Centraal Station en biedt een prachtig uitzicht op het stadhuis van Stockholm. Daarnaast beschikt Stockholm over nog circa 500 locaties, die geschikt zijn voor 25-1.500 afgevaardigden.

Net buiten het stadscentrum vindt u de archipel van Stockholm; een uniek landschap bestaande uit meer dan 30.000 eilanden. Dit biedt eindeloze mogelijkheden en een ongerepte natuur! Huur een heel eiland exclusief voor uw groep of het organiseer een betoverend diner in een van de unieke locaties die de archipel te bieden heeft.

Stockholm Convention Bureau is de ‘place-to-be’ bij het plannen van uw MICE trip naar Stockholm. Wij bieden u vrijblijvend informatie en tips over Stockholm en alle ondersteuning die u nodig hebt om een succesvolle vergadering, incentive of evenement in onze stad te plannen.

Marthe van Leeuwen

Account Manager Netherlands (MICE)

Stockholm Convention Bureau c/o Aviareps

Stockholm.ams@aviareps.com

+31 20 654 15 65

www.visitstockholm.com/meetingplanner

stockholmlogo

 

 

(Ontmoet Stockholm natuurlijk ook op het MICE & Business Travel Event)

 

Deel dit artikel