Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Event Tech Tribe in zee met Meetingselect

Door: | januari 31, 2018

Het samenwerkingsplatform Event Tech Tribe breidt haar aanbod uit met de booking tool en distributiesysteem van Meetingselect, expert in strategisch meeting management. 

Samenwerking op het gebied van evenemententechnologie, dat is waar het van oorsprong Amerikaanse platform The Event Tech Tribe voor staat. Met de start van het nieuwe jaar kondigde de organisatie aan dat de services van Meetingselect zijn toegevoegd aan hun aanbod van event tech leveranciers. Daarmee is het bedrijf uit Naarden, gespecialiseerd in strategisch meeting management en online booking software voor de meeting industry, het zevende lid van de Event Tech Tribe familie. 

Innovatieve benadering

De Event Tech Tribe is sinds de lancering in 2016 enorm populair geworden dankzij hun innovatieve benadering van de event business, en dan met name op het gebied van technologie. Ze werden onlangs uitgeroepen tot één van de tien meest succesvolle innovaties in de meeting industrie.

Grootste onafhankelijke distributiesysteem

Meetingselect werd in 2007 opgericht door Judith Huisman en Anouk Roohé. Het Nederlandse bedrijf wordt momenteel gezien als leverancier van ’s werelds grootste onafhankelijke meeting distributiesysteem en biedt een online tool voor het boeken van vergaderlocaties. De services van Meetingselect zijn onderdeel van de groeiende reeks geïntegreerde oplossingen die de Tribe aanbiedt. De bekroonde software voor het boeken van locaties voldoet voor 100% aan de ‘best-in-craft’-standaard die vereist is om lid te worden van de Tribe. Meetingselect heeft in de loop der jaren niet alleen talloze onderscheidingen ontvangen, ook het team van Meetingselect verpersoonlijkt deze ‘best-in-craft’ filosofie.

Continu blijven innoveren

“Natuurlijk zijn we continu bezig om onze booking tool en services te verbeteren en innoveren, maar we besteden minstens zoveel tijd aan het opbouwen van diepgaande relaties met onze klanten en onze locatiepartners,” legt Meetingselect oprichter Judith Huisman uit. Samen met haar compagnon en mede-oprichter Anouk Roohé werd Huisman vorig jaar genomineerd als de nummer één van vrouwelijke ondernemers in de Deloitte Tech Fast50. “Dankzij onze achtergrond in de hotellerie voelen we de behoeften van meetingplanners, marketeers en inkopers feilloos aan. Wij bieden oplossingen voor hun grootste uitdaging: het vinden van de beste locaties voor de scherpste prijs. Daarnaast geven wij hen toegang tot tal van zorgoplossingen op het gebied van datamangement, meeting management, the duty of care, rapportagesystemen en vele andere opties.”

De Event Tech Tribe dankt haar recente populariteit aan de unieke balans tussen onafhankelijkheid en samenwerking die zij biedt. Het platform heeft meer dan 500 klanten en kiest uiterst zorgvuldig de organisaties en applicaties die zich bij de Tribe-familie kunnen aansluiten, zodat de ervaring voor meeting planners optimaal is. “Tribe leader” Leonora Valvo, o.a. oprichter van event software bedrijf Swoogo vertelt: “We vinden dat meeting planners geen compromissen moeten sluiten op het gebied van event technologie en software. Veel software systemen zijn complex en tijdrovend om mee te werken. Met de booking tool van Meetingselect is dat verleden tijd. Dankzij deze samenwerking kunnen we nu ook via ons platform een alles-in-een applicatie van wereldklasse aanbieden.”

 

Over de Event Tech Tribe

De Event Tech Tribe is een zorgvuldig samengestelde, innovatieve familie van ‘best-in-craft’ evenementtechnologieën die ervoor hebben gekozen om technisch samen te werken, maar wat nog belangrijker is: om samen te werken op klantniveau. The Tribe brengt gelijkgestemde bedrijven samen en heeft een manier van werken ontwikkeld die onze klanten op nummer één zet. Elk lid van de ‘stam’ wordt gerund door een ervaren event professional.

 

Over Meetingselect

Meetingselect is al meer dan tien jaar dé organisatie voor het zoeken en vinden van inspirerende vergaderlocaties en hotels, overal ter wereld. Dit gebeurt door middel van een slimme booking tool waar een state-of-the-art technologie achter zit. Naast het bieden van de zoekmachinefunctie is Meetingselect expert op het gebied van strategisch meeting & hotel management. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de (inter)nationale MICE-market en tech industry en won talloze prijzen. Zo werd het bedrijf in 2017 nog genomineerd als EY Emerging Entrepreneur of the Year en behoort al vijf jaar op rij tot de Deloitte Tech Fast 50.

Deel dit artikel