Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Extra maatregelen aan boord bij Emirates

Extra maatregelen aan boord bij Emirates

Door: | april 24, 2020

Emirates neemt extra maatregelen om de veiligheid van werknemers en passagiers te waarborgen. Dat geldt voor cabinepersoneel en medewerkers op de luchthavens die in contact komen met reizigers.

Het personeel krijgt een persoonlijke beschermingsuitrusting, bestaande uit een wegwerpjas over het uniform, een gezichtsmasker, handschoenen en oogbescherming. Op Emirates-vluchten worden stoelen vooraf toegewezen, waarbij er lege stoelen worden vrijgehouden tussen individuele passagiers of familiegroepen.

Daarnaast zijn de inflight-diensten aangepast. Eten en drinken wordt nog steeds aangeboden, maar nu in de vorm van bento-stijl pakketjes, een soort doosjes, om het contact tussen cabinepersoneel en passagiers te minimaliseren.

Op Dubai International Airport zijn handschoenen en maskers verplicht voor reizigers en werknemers. Door middel van thermische scanners wordt de temperatuur gescand van alle passagiers en medewerkers die de luchthaven binnenstappen. Passagiers moeten hun eigen maskers en handschoenen dragen vanaf check-in op de luchthaven tot het verlaten van het vliegtuig.

Deel dit artikel

De ontwikkelingen rondom de reisbranche en COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op? Zeker weten dat u niks mist? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.