Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Fusie Uniglobe Special Travel en TT Travel

Door: | mei 2, 2018

De zakenreiskantoren Uniglobe Special Travel en Uniglobe TT Travel hebben recent besloten om te fuseren. Door de samenvoeging is gekozen voor een nieuwe gezamenlijk naam: Uniglobe Two Travel met de slogan ‘It takes Two to Travel’.

Met de fusie is een organisatie ontstaan met 50 medewerkers verdeeld over 5 locaties in Nederland: Groningen, Herten, Hoogeveen, Oud-Beijerland en Sprang-Capelle. Onder de vier eigenaren, Andre Regtop, Edwin Merk, Ronald Widdershoven en Ruben Widdershoven is een heldere rolverdeling overeengekomen om de sterke ambities verdere invulling te geven.
‘Door de krachten te bundelen zijn wij in staat om te voldoen aan de steeds hogere eisen, die aan de dienstverlening en flexibiliteit van een (zaken)reisbureau worden gesteld’, zegt Ronald Widdershoven.
Cees Klinkenberg, directeur van Uniglobe Travel Holland: ‘Met deze samenvoeging ontstaat er een sterk en gezond zakenreisbedrijf, waarmee we onze footprint in de lokale markt behouden. Synergievoordeel aan de achterkant draagt zorg voor efficiënte bedrijfsvoering, waardoor onze klanten profiteren van een excellente persoonlijke service en een optimale gebruikservaring.’

Deel dit artikel