Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Geslaagd event Kimpton Hotels

Door: | oktober 10, 2019

Tijdens het onlangs georganiseerde Client Event van Kimpton Hotels & Restaurant zijn wederom een groot aantal, meeting-  & incentive planners, corporate boekers en touroperators geinformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen deze unieke boutique hotelketen die oorspronkelijk alleen in Amerika Hotels & Restaurants had.
De avond, inclusief workshop, Barista Masterclass, Cocktail shaking en walking diner vond plaats in het Kimpton De Witt Amsterdam, destijds het eerste Kimpton hotel in Europa!

Vanuit Amerika waren Elliot Martinez, City Director of International Sales New York, en Christine McAree Director Int Sales Mid Atlantic & South overgekomen om dit evenement bij te wonen en de gasten persoonlijk te informeren over de laatste noviteiten van bestaande en nieuwe hotels binnen het Kimpton portfolio.
Ook het recent geopende Kimpton Fitzroy, London en Kimpton Charlotte Square in Edinburgh werden vertegenwoordigd door hun lokale sales managers. Voor beide lokaties was veel belangstelling.

Onveranderd en door de gasten zeer gewaardeerd zijn de “Kimpton signatures”, de USP’s.
Denk aan een gratis wijn uurtje elke dag om 5 uur in elk Kimpton Hotel, gratis yoga matjes in elke hotelkamer, gratis fietsen beschikbaar in vrijwel elk hotel, om er een aantal te noemen.

Op deze avond in De Witt werd er ook kennisgemaakt met de vernieuwde Super Lyan Bar & Garden, waar het evenement plaats vond.

Voor geinteresseerden was er een rondleiding door het hotel, hier werd veel gebruik van gemaakt.
Er volgden unaniem zeer positieve reacties op de look en feel van het hotel maar ook de service, de luxe hapjes en de het algehele sfeerbeeld werd zeer gewaardeerd.

Aan het eind van de avond gingen 7 gelukkige winnaars naar huis met een prachtige voucher voor o.a. overnachtingen in diverse Kimpton Hotels in de USA, UK en Amsterdam.

“We kijken terug op een zeer geslaagde avond en zijn onze relaties in de Benelux dankbaar voor hun loyaliteit. Wij komen volgende jaar zeker terug.“  Aldus een zeer tevreden Elliot Martinez.

 

Voor meer informatie:

KImpton Hotels & Restaurants
Desiree Diets – M 0626 118014,
desiree.diets@kimptonhotels.com
www.kimptonhotels.com

Deel dit artikel