Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

GI Travel neemt de activiteiten van Xcentive over

Door: | februari 3, 2020

GI Travel heeft de MICE-activiteiten van Xcentive overgenomen. Dat hebben beide bedrijven maandag laten weten.

Xcentive is een bekende en ervaren MICE-specialist uit Den Haag van André van den Berg. Xcentive is opgericht in 1993. GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep samen met Holland Destination Management (HDM), is een vooraanstaande specialist in de MICE-markt met 27 specialisten/medewerkers met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam, onder aanvoering van Marijke Vink.

‘Ik ben heel blij met André van den Berg met wie ik al jaren lang uitstekend contact heb, tot overeenstemming te zijn gekomen en vooral ook dat André van den Berg als adviseur/specialist aan Xcentive/GI Travel verbonden zal blijven’, zegt Marijke Vink, directeur van GI Travel en HDM. ‘Ik zie uit naar een uitstekende samenwerking met André.’

André van den Berg: ‘De overname van Xcentive door GI Travel is voor Xcentive en mij van groot belang om de activiteiten van Xcentive binnen GI Travel voort te kunnen zetten en daarmee met onze klanten te profiteren van de extra specialistische kennis van professionele en ervaren medewerkers en contacten. Ik verheug mij enorm op de samenwerking met de ‘grande dame’ van de MICE markt, Marijke Vink, en haar specialistische team.’

De activiteiten van Xcentive zijn ondergebracht bij GI Travel (dé specialist op het gebied van op  maat gemaakte groeps- incentive- en sportreizen) in Rotterdam, onderdeel van De Reisspecialisten Groep. GI Travel is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Calamiteitenfonds Reizen en SITE.

De Reisspecialisten Groep is opgericht door René Klawer, die in 2006 de specialisten van TUI kocht, waaronder Panta Reizen, Zeetours, GI Travel en Holland Destination Management.
Zeetours en Panta Reizen zijn inmiddels verkocht. Zeetours ging naar het Duitse Ehoi, dat dat eerder Cruisewinkel.nl had gekocht. Panta Reizen ging via een management buy out naar directeur Peter van Vliet.
Met de overname van Xcentive versterkt De Reisspecialisten Groep/GI Travel zijn positie in de MICE-sector.

Deel dit artikel