Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

75

days
Scroll naar boven

Top

Glomex organiseert Spring Event

Door: | februari 8, 2016

Het volgende Glomex evenement staat in het teken van Risk Management in corporate mobility en vindt plaats op 17 maart. De vraag ‘wat houdt het precies in, en hoe pas je het toe in de praktijk?’ staat in hierin centraal.

Risk Management in het corporate mobiliteitslandschap is een onderwerp dat gezien de verontrustende situaties wereldwijd de aandacht vergt. Sprekers Diederik Banken, Renate Beulink en Marjolein Smeets van BCD Travel en Caroline Thonnon en Steven Schoefs van FleetManagement Europe zullen tijdens de voorjaarsbijeenkomst hun bevindingen en praktische handvatten presenteren.

De bijeenkomst wordt gehost in het Courtyard by Marriot Hotel op de Bosweg 15 te Hoofddorp. Het programma loopt van 17.00 tot 20.30 uur. Met van 17.00 tot 17.30 uur een ontvangstreceptie, daaropvolgend een interactieve sessie tot 19.00 uur met de moderatoren, waarna er ruimte is om te netwerken op een borrel.

Aanmelden kan via deze link. Voor leden is het evenement gratis, niet-leden kunnen deelnemen tegen een vergoeding van €47,50 per persoon.

Deel dit artikel