Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Het Arresthuis eerste Van der Valk met vijf sterren

Door: | augustus 30, 2019

Het Arresthuis in Roermond heeft als eerste Van der Valk hotel een vijf-sterrenstatus weten te behalen. Op 30 september aanstaande wordt deze status officieel aangenomen door het Arresthuis. De hotelsterren worden afgegeven door de Hotelstars Union, de houder van de Europese Hotel Classificatie.

“We zijn zeer trots en verheugd op het behalen van vijf sterren”, aldus Rob Polman van Het Arresthuis. Al sinds de opening in 2011 streeft het team van Het Arresthuis, onder leiding van Hotel Manager Rianne Balkestein, naar een hoge mate van kwaliteit, beleving en gastvrijheid met een toegankelijke benadering. “Tevens strookt het met de ambities die wij nastreven met ons restaurant Damianz, waar chef-kok Jeroen van Gansewinkel en maître Martijn Bakker de scepter zwaaien” aldus Polman.

Het Arresthuis is het tweede hotel in Limburg dat de vijf-sterrenstatus heeft weten te behalen. In Nederland zijn in totaal 31 hotels met dezelfde status. Om deze status te behalen voldoet het hotel aan de hoge criteria eisen van service en diensten die hieraan verbonden zijn.

Deel dit artikel