Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Hilton Paris Opera heropend na renovatie van 50 miljoen

Door: | februari 5, 2015

Hilton Paris Opera is na een renovatie van 50 miljoen euro officieel heropend. In 1889 opende het Hilton Paris Opera voor het eerst zijn deuren. Nu is het hotel voor 50 miljoen euro volledig gerenoveerd waardoor ‘de glans en de bijzondere stijl van vroeger in ere is hersteld’, laat de hotelketen weten. De 268 kamers en suites, verschillende bars en restaurants zijn onder handen genomen, samen met het historische middelpunt van het hotel ‘Le Grand Salon’.

Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en zes vergaderruimtes. De Baccarat ballroom, met vintage kroonluchters van echte Baccarat kristal, is in oude glorie hersteld. De ballroom is geschikt voor diverse evenementen tot maximaal 180 gasten.

Simon Vincent, EVP en president, Europe, Middle East & Africa van Hilton Worldwide: “Frankrijk heeft de meeste internationale toeristen van heel Europa, waarbij verwacht wordt dat in 2018 100 miljoen mensen het land bezocht hebben, en Parijs blijft nog altijd één van ’s werelds meest bijzondere bestemmingen. Hilton heeft een lange traditie in de stad en wij zijn verheugd dat we één van de meest beroemde hotels weer kunnen herintroduceren, na een volledige en stijlvolle renovatie die er gegarandeerd voor zal zorgen dat Hilton Paris Opera het thuis wordt voor zowel Parijzenaars als internationale gasten.”

 

Deel dit artikel