Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Hilton The Hague komt met Meeting Point

Door: | november 28, 2017

Vandaag introduceert Hilton The Hague de ‘Meeting Point’. De Lobby en het Atrium zijn opnieuw ingericht en fungeren nu als werkplek. Flexwerkers kunnen nu midden in het Haagse centrum in een luxe ambiance rustig werken onder het genot van een kop koffie van de in-house Starbucks, goede wifi verbinding en parkeergelegenheid onder het hotel. Hilton The Hague voorziet hiermee in de behoefte van het ‘nieuwe werken’, werkend publiek die niet vastzit aan één werkplek en dus overal kan inpluggen. Ook kan het meubilair in het Atrium gemakkelijk verplaatst worden voor staande recepties of grote groepen. Hotelgasten, bezoekers en bedienend personeel profiteren van de ontstane flexibiliteit.

Sjoerd Sybesma, General Manager Hilton The Hague is erg tevreden over de vernieuwde ambiance; “Deze indrukwekkende en in Den Haag alom bekende ruimte moest de allure behouden maar voor vele doeleinden geschikt gemaakt worden. Van een enkele gast die even op een computer wil werken of een telefoontje wil plegen tot het ontvangen van grote groepen voor staande recepties,” aldus Sjoerd Sybesma.


Multifunctionele ruimte

Vanaf heden kan men bij Hilton The Hague plaatsnemen in een multifunctionele Lobby en Atrium. Noa Brand (Interieur ontwerpster, Design Studio Interior-Consult Haarlem) schetst haar visie op het ontwerp: “Zonder bouwkundige aanpassingen kan het Atrium nu multifunctioneel gebruikt worden. Om de flexibiliteit te garanderen is er een ontwerp gemaakt waarbij er vele verschillende meubel opstellingen mogelijk zijn. De centrale boom in het Atrium is eenvoudig te verplaatsen en de ronde bank in het midden is 2-zijdig te benutten. Met behoud van de fraaie bouwkundige elementen is er een uitnodigende sfeer ontstaan voor de hotelgasten en bezoekers. De sfeer van het atrium is doorgetrokken naar de Lobby met de toevoeging van hedendaags meubilair en verlichting. Hierdoor is er een uitgebalanceerd geheel ontstaan op de begane grond van het hotel.”

Deel dit artikel

Comments

  1. Agnes van Duffelen

    Goeie zet, ik fiets/loop regelmatig langs het Hilton en de entree is vaak wat steriel. Nu wordt het veel levendiger en zal ik er ook sneller afspreken.