Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Iberostar Grand Packard: Het plezier van werken op een droomplek in Cuba

Door: | november 18, 2019

Iberostar Hotels & Resorts heeft haar aanbod in het MICE-segment in Cuba verder versterkt na de opening van het Iberostar Grand Packard op 10 september 2018. Dit luxueuze hotel is nu al toonaangevend in de zakelijke- en congres-toeristische sector van het eiland en biedt klanten de mogelijkheid om uitgebreide evenementen te organiseren.

De in Mallorca gevestigde hotelketen markeert het vijfde eeuwfeest van Havana met zijn vernieuwde aanbod van premium faciliteiten, die kunnen worden afgestemd op elk evenement, vergadering of conventie in het nieuwe Iberostar Grand Packard Hotel. Dit onlangs geopende grootse luxe 5-sterrenhotel ligt op een toplocatie aan de boulevard Paseo del Prado en biedt uitzicht op de Malecon-boulevard in het hart van de historische wijk van de stad.

 

 

 

Een strategische locatie voor professionals

Het Iberostar Grand Packard wordt bemand door de beste professionals en biedt alle noodzakelijke diensten voor het organiseren van kant-en-klare bedrijfsevenementen, conferenties, incentive-groepen en alle andere gespecialiseerde activiteiten binnen het MICE-segment. Het personeel onderscheidt zich door een hooggekwalificeerd banketteam en een groepscoördinator die op maat gemaakte hulp biedt.

Businesscentrum

Tot de faciliteiten van het hotel behoort een businesscentrum, dat plaats biedt aan maximaal 350 personen in vijf kamers, waarvan er vier kunnen worden gesplitst voor maximale flexibiliteit om zo nodig grotere of kleinere ruimtes te creëren. Bovendien zijn alle vergaderruimtes geluiddicht en uitgerust met de modernste technologieën en een WiFi-verbinding die ook in het hele hotel beschikbaar is. Het hotel beschikt ook over andere ruimtes die kunnen worden aangepast voor verschillende evenementen, met plaats voor maximaal 300 personen: het terras op de zesde verdieping, de binnenpatio en het restaurant ‘Tradiciones’, gastronomische restaurants, buffetrestaurants en de bar Español Tapas.

Perfecte locatie

De nabijheid van belangrijke culturele bezienswaardigheden zoals het Museum van de Revolutie of het Nationaal Museum voor Schone Kunsten maakt dit hotel de perfecte locatie om werksessies op te waarderen met bijzondere ervaringen in Havana.

Zwembad met uitzicht

Dit luxe hotel beschikt over 321 kamers en het geweldige terras met een zwembad dat uitkijkt over de baai maakt uw verblijf gewoon een groot succes. De bevoorrechte locatie in het hart van het oude Havana – uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO in 1982 – laat gasten kennismaken met de belangrijkste historische gebouwen van de stad, om nog maar te zwijgen van de bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking en hun tradities.

Gepersonaliseerde ervaringen

Dit hotel is opgenomen in het segment stedenhotels van de keten in Majorca, dat deel uitmaakt van de Grand Iberostar-categorie. Gasten van Grand hotels kunnen vhet volgende erwachten:

  • Eerste klas diensten en -voorzieningen, gecombineerd met nauwgezette aandacht voor het interieurontwerp om gasten een onvergetelijk verblijf te bieden.
  • Hotels die een omgeving bieden om van alle zintuigen te genieten: de schoonheid van unieke hotels die worden gekenmerkt door hun magnifieke architectuur en uitmuntende keuken.
  • Grote teams met personeel dat volledig is toegewijd aan elke klant. Alles is zorgvuldig doordacht om gasten uitstekende ervaringen aan te bieden die hun verwachtingen ver overtreffen.
  • Gepersonaliseerd verblijf op onvergelijkbare locaties.

Deel dit artikel