Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

IBTM Asia Pacific jaar uitgesteld om coronavirus

Door: | februari 20, 2020

Reed Travel Exhibitions heeft aangekondigd dat het de inaugurele editie van IBTM Asia Pacific in Singapore heeft uitgesteld tot 13-14 april 2021. Daarmee komt dus de editie van dit jaar, gepland van 6-8 april,  te vervallen. De beslissing is genomen in verband met Coronavirus (COVID-19).

In een reactie op de aankondiging zei Shane Hannam, Portfolio Director van IBTM Events: “Dit is geen beslissing die we licht hebben genomen; onze klanten, partners en team in Singapore hebben ongelooflijk hard aan het evenement gewerkt en hoewel het teleurstellend is om uit te stellen, is het absoluut noodzakelijk dat we prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen. We zijn zeer dankbaar voor het begrip van onze klanten, partners en team, en voor de krachtige ondersteuning die we hebben gehad sinds we deze nieuwe toevoeging aan onze portfolio hebben aangekondigd. We erkennen ook dat zaken moeten doorgaan.’

Singapore

Dr. Edward Koh, Executive Director, Conventions, Meetings and Incentive Travel, Singapore Tourism Board: “We begrijpen en ondersteunen het besluit van IBTM Asia Pacific om hun show te verplaatsen naar 2021, en we zullen nauw samenwerken met Reed Travel Exhibitions en onze partners om te zorgen voor de hulp die ze gedurende deze tijd nodig hebben. IBTM is een gewaardeerde partner en hun Asia Pacific-show blijft een belangrijk hoogtepunt in de evenementenkalender van Singapore. We kijken ernaar uit alle aanwezigen en exposanten in 2021 van harte welkom te heten. ”

Deel dit artikel