Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

IBTM trendrapport: markt groeit wereldwijd

Door: | november 29, 2018

IBTM World Trends Watch-rapport is onthuld op IBTM World in Barcelona. Een grondige analyse per land wijst op groeimogelijkheden in Zuid-Afrika met hoge verwachtingen voor nieuwe leider Cyril Ramaphosa en de potentiële voordelen van de eerste hogesnelheidslijn van Noord-Afrika. In Asia Pacific wijst het rapport op het handelsgeschil van China met de VS als bijzonder belangrijk, terwijl Australië een steeds sterkere markt wil worden.

De markt in Europa blijft positief, met volwassen markten die versterkte betrokkenheid en innovatie vergen. En ondanks voortdurende Brexit-onderhandelingen die onzekerheid zaaien over hoe de uiteindelijke deal voor luchtvaartmaatschappijen, visa en grenscontrole zal uitkomen, is de populariteit van Londen als bestemming niet afgenomen.

Latijns-Amerika lijkt groeiende te zijn, terwijl Noord-Amerika, hoewel getroffen door handelsproblemen met bepaalde landen, ook positief naar de toekomst kan kijken. En het Midden-Oosten, geconfronteerd met de aanhoudende volatiliteit op de oliemarkt, wendt zich tot het zakelijk en vrijetijds toerisme om hun economieën te stimuleren, wat leidt tot een grotere groei in de regionale vergaderingen en evenementeneconomie.

 

Deel dit artikel