Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ICCA onthult regionale hubs voor congres Kaohsiung

Door: | augustus 17, 2020

Het 59e wereldwijde congres van ICCA in Kaohsiung zal een uniek hybride model presenteren, aangevuld met regionale hub-evenementen die over de hele wereld zijn opgezet om samen te vallen met, en de ervaring te delen voor ,degenen die het hoofdcongres niet kunnen bijwonen. Een virtuele optie zal ook beschikbaar zijn voor diegenen die ervoor kiezen om thuis te blijven of zich in Amerika te vestigen. het hoofd-congres in Taiwan gaat vooralsnog door, van 1-3 november 2020. Zie ook www.iccaworld.org

Locaties voor de regionale hubs zijn:
Kaapstad, Zuid-Afrika
Sarawak, Maleisië
Latijns-Amerika virtueel
Luxemburg
Malaga, Costa del Sol, Andalusië, Spanje
Virtueel Noord-Amerika
Riyad, Saoedi-Arabië

De Noord- en Latijns-Amerikaanse hoofdstukken zullen een op maat gemaakte virtuele hub hosten, inclusief regionaal relevante inhoud en zakelijke uitwisseling.

Thema: “Transforming Global Events Together” – Het evenement stelt de wereldwijde gemeenschap van ICCA in staat om met elkaar in contact te komen en nieuwe ideeën, formaten en technologieën te verkennen om inspanningen te combineren en het “Kaohsiung Protocol” te creëren. Dit zal een raamwerk zijn dat belangrijke trends en sleutelstrategieën identificeert die de internationale bijeenkomstenindustrie in staat stellen te gedijen, nu en in de toekomst.

Het congres van ICCA gaat in 2020 over de grenzen heen en biedt risicovrije, flexibele registratie-opties waarmee bezoekers hun registratietype indien nodig kunnen wijzigen. De hub-evenementen zullen live, gestreamde inhoud uit Kaohsiung bevatten, evenals op maat gemaakte, lokale inhoud op elk van de bestemmingen.

Alle inhoud en aanwezigen zullen profiteren van een zes weken durend interactief pre-congresprogramma “Road To Kaohsiung”, waarin de belangrijkste kwesties worden verkend, de aanwezigen met elkaar worden verbonden en een dynamische hybride ervaring wordt gecreëerd.

Deel dit artikel