Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Iconisch Pulitzer Hotel viert 50-jarig bestaan

Door: | januari 9, 2020

Pulitzer Amsterdam viert dit jaar haar 50ste verjaardag. Het beroemde hotel viert 50 jaar met het gepaste thema ‘Stories To Stay’. Oprichter Peter Pulitzer zette in 1970 de gedurfde stap om als één van de eersten historische panden uit de Gouden Eeuw te verbinden en opende daarmee het hotel aan de Prinsengracht. Door de jaren heen heeft het unieke Amsterdamse hotel meer dan vier miljoen gasten vanuit de hele wereld mogen verwelkomen in haar vijfentwintig grachtenpanden.

Feestelijk thema ‘Stories To stay’

Pulitzer Amsterdam viert 50 jaar met het gepaste thema ‘Stories To Stay’. Het befaamde hotel legt de nadruk op de verhalen die door de vorige bewoners, bezoekers en hotelgasten van de afgelopen 50 jaar zijn ontstaan en voor altijd bewaard blijven. Door de jaren heen heeft het Amsterdamse hotel al meerdere generaties mogen verwonderen met de magie van eigentijdse gastvrijheid.

Yvonne van der Klaauw, General Manager van Pulitzer Amsterdam, vertelt: “We zijn trots om al 50 jaar een plek te zijn waar iedereen zich bijzonder kan voelen; van hotelgasten tot buren, en Amsterdammers. Niet zonder reden zijn er werknemers die hier al meer dan 40 jaar met veel plezier werken. Ons jubileum markeert het volgende hoofdstuk en is een heel bijzonder moment in de geschiedenis van dit hotel. Ik ben immens trots op de inzet van iedereen die betrokken is geweest bij de afgelopen 50 jaren van het hotel.”

Het thema heeft alle activiteiten tijdens het feestjaar geïnspireerd waaronder de feestelijke Garden Party met de onthulling van het Peter Pulitzer standbeeld en de 50 Years Celebration Package. Ook deelt het hotel dit jaar 50 verhalen van vorige gasten, 50 interessante redenen om Pulitzer Amsterdam te bezoeken en geeft het hotel in totaal 50 overnachtingen weg zodat iedereen een eigen Pulitzer herinnering kan creëren. Iedereen die 50 jaar wordt in oktober ontvangt een Pulitzer 50 years cocktail in de klassieke hotelbar Pulitzer’s Bar tijdens de verjaardagsmaand oktober.

Deel dit artikel