Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Invitatie: Miami in het De L’Europe

Door: | april 24, 2018

Invitatie! Geïnteresseerd in MIAMI? We hebben nog enkele plekken voor een nuttige en sowieso smakelijke netwerk- en info-avond als gast van het MIAMI CONVENTION AND VISITORS BUREAU in het altijd fraaie Amsterdamse Hotel de l’Europe. De datum is aanstaande maandag 30 april, van 18.30 tot 21u00.

Het Miami Convention Bureau zal een presentatie houden over alle MICE-mogelijkheden van deze hippe en direct aanvliegbare KLM-bestemming. Na een ontvangst met een lekker drankje, zullen we met 15 man een mooi culinair diner genieten van de chefs het beroemde hotel. Graag neem ik dan ook nog jullie laatste noviteiten mee voor ons aankomende editie van MICE & Business Travel!

Mag ik jullie bij deze inviteren, ik heb plek voor een twaalftal personen aan deze mooie Miami & Micetafel 😊

Mail naar tijn@travmedia.nl en je hoort snel van ons!

Tijn, hoofdredacteur  MICE & Business Travel

Deel dit artikel

Comments

 1. Nicolette Pot

  Ik ben als PA van de heer Winy Maas MVRDV de opvolgster van mw Irene Visser
  En ben zeer geïnteresseerd om deze avond bij te wonen. We gaan waarschijnlijk een project uitvoeren in Miami dus dit zou een uitgelezen mogelijkheid zijn

 2. Roelof de Kroes

  Hallo Tijn,
  Wanneer je nog plaats hebt aan je tafel, zou ik graag een vorkje meeprikken.
  Met vriendelijke groet
  Roelof de Kroes
  PLAYERS Travel & Tourism

 3. Lianne Niemeijer

  Dag Tijn,

  Ik ben zelfstandig reisadviseur bij TUI at Home. Ik bedien met name de leisure markt en ik ben erg geïnteresseerd in Miami…

  Mocht er maandag a.s. nog een plaatsje vrij zijn, dan hoor ik dat graag.

  Met vriendelijke groet,
  Lianne Niemeijer

 4. Patricia Bakker

  Beste Tijn,

  Mijn bedrijf http://www.paardenpas.nl heeft een niche-markt, namelijk paardensport over de hele wereld. Horse Sports Travels (zoals reizen naar het WK Voetballen, maar dan voor de paardensport) plus paardrijdvakanties. Om het eerste – de paardensportreizen voor de supporters – daar gaat het mij om, want dat zijn groepen.
  Alleen als je een stoel over hebt die avond, want ik heb op dit moment geen specifieke reis uitstaan voor de Palm Beach Equestrian Center waar ik in principe een keer een sportreis naar toe wil organiseren, maar dan moet er wel net een grote wedstrijd daar zijn en die hebben ze vaak. Dit jaar organiseer ik al voor de Wereldruiterspelen in Tryon, North Carolina, USA (september).
  Maar goed, als je dus niet persé mensen zoekt die op korte termijn iets boeken, dan ben ik je man uh vrouw.
  Met vriendelijke groet,
  Patricia Bakker
  Paardenpas Reizen
  Amsterdam
  mob. 06-47310175
  email. patricia@paaardenpas.nl