Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

JW Marriott opent honderdste hotel

Door: | februari 4, 2021

JW Marriott heeft haar 100ste hotel, het JW Marriott Tampa Water Street, geopend. Gelegen in het hart van de dynamische wijk Water Street, nodigt het nieuwe pand veeleisende gasten uit om tijd voor zichzelf te nemen, te ontspannen en een balans in lichaam en geest te herontdekken. Een formeel groot openingsfeest zal naar verwachting plaatsvinden in april 2021.

“Het eerste JW Marriott opende in 1984 in Washington DC en was een eerbetoon aan mijn vader, J.W., en een viering van zijn liefde voor service en gastvrijheid”, legt Bill Marriott uit, uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur bij Marriott International. “Dat eerbetoon is nu uitgegroeid tot een wereldwijd hotelmerk, een ongelooflijk bewijs van de geest van dat eerste hotel dat wereldwijd wordt omarmd. Onze familie is ongelooflijk trots dat de naam van mijn vader nu gasten verwelkomt op meer dan 100 populaire bestemmingen over de hele wereld, waaronder Tampa. . ”

 

Deel dit artikel

De ontwikkelingen rondom de reisbranche en COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op? Zeker weten dat u niks mist? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.