Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Kick off Glomex belooft veel goeds

Door: | november 3, 2014

Het kick-off event van Glomex mag een succes worden genoemd: ongeveer een honderdtal gegadigden waren aanwezig in het Amsterdamse Doubletree by Hilton Hotel. Het nieuwe platform werd door veel aanwezigen gezien als mooie nieuwe en nuttige aanvulling in de branche.

 Gegadigden uit alle regionen van mobiliteitsmanagement waren aanwezig om kennis te maken met het nieuwe zakelijke initiatief en key note speeches van BMW Group Ag en Schiphol mee te maken. Het netwerkevent werd op passende wijze afgesloten in de bekende SKyLounge van het hotel.

Glomex is het eerste en nieuwe platform voor ‘Corporate Mobility Executives’, variërend van incentive-organisers, MKB-specialisten, meeting planners en alle andere Industry Professionals die te maken hebben met (zakelijke) mobiliteit.

De volgende Glomex bijeenkomst kan ook al in de agenda: woensdag 10 december in Hotel Casa400 in Amsterdam. Een ideale combinatie met het MICE & Business Travel Event, een dag erna in de Amsterdam Arena (zie onze website voor meer informatie). Info: www.glomex.biz

Overigens: voor iedereen die t/m 10 december inschrijft geldt een speciale introductie fee van €199 (ipv 249) voor bedrijven en €299 ipv € 359 voor suppliers.  Tevens ontvangen zij kosteloos een abonnement op MICE & Business Travel.

Deel dit artikel