Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

KLM en TUI bundelen krachten in sportreizen

Door: | november 2, 2018

TUI Nederland en KLM hebben in New York hun samenwerking op het gebied van sportreizen beklonken. Dat gebeurde vrijdag aan de vooravond van de 48-ste editie van de marathon van New York, waar komende zondag 50.000 lopers aan de start verschijnen.

TUI en KLM hebben samen de afgelopen dagen 400 lopers vanuit Nederland naar New York gebracht, zeggen Arjan Kers, general manager TUI Nederland, en Harm Kreulen, directeur van KLM Nederland, vanuit New York tegen TravMagazine. ‘Dat zijn meer dan 650 passagiers, want veel lopers reizen uiteraard met hun supporters.’
Kers en Kreulen namen vrijdagmorgen deel aan de laatste training door Central Park. Zondag wachten zij de Nederlandse lopers op bij de finish van de beroemde marathon, die een miljoen toeschouwers trekt.

TUI en KLM werken samen bij twaalf belangrijke marathons wereldwijd, waaronder Berlijn, Tokyo, Chicago en Londen.
Volgens TUI is er steeds meer vraag naar volledig verzorgde marathonreizen. De reis naar New York was binnen mum van tijd uitverkocht, voor de editie van volgend jaar zijn op dit moment al vele tientallen voorinschrijvingen binnen en er zijn zelfs al aanmeldingen voor 2020.

Foto: Arjan Kers en Harm Kreulen in New York.

Deel dit artikel