Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

KLM toch weer vaker naar VS

Door: | september 28, 2021

Dankzij recent aangekondigde versoepelingen van reisrestricties kan KLM deze winter toch extra bestemmingen aanbieden in de Verenigde Staten. De VS kondigden recent aan vanaf begin november gevaccineerde reizigers uit de EU en het Verenigd Koninkrijk weer toe te laten. Ook heeft de Nederlandse overheid besloten om de eerdere quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers uit de Verenigde Staten weer op te heffen. Eerder zag KLM zich genoodzaakt hierdoor vluchten te annuleren.

De recente openingen zorgen ervoor dat KLM heeft besloten vanaf 7 december vluchten naar Las Vegas en Miami aan te bieden. Eerder omgeboekte passagiers kunnen contact opnemen met KLM om kosteloos omgeboekt te worden naar de directe vlucht. Daarnaast kondigde KLM al eerder aan het netwerk deze winter uit te breiden met nieuwe bestemmingen Cancún, Port of Spain, Bridgetown en Mombasa.

Netwerkstrategie
Het wereldwijde bestemmingennetwerk staat centraal in KLM’s strategie om sterker en concurrerender uit de coronacrisis te komen. KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie dit netwerk zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische hulpmiddelen en vaccins, blijven doorgaan. Deze strategie heeft KLM goed geholpen gedurende de coronacrisis. Dat maakt het eenvoudiger om nu weer op te schalen. KLM blijft aandringen op consistentie in het beleid qua reisrestricties.

Vliegschema’s
De vliegschema’s naar Miami en Las Vegas van KLM zien er als volgt uit:

Deel dit artikel