Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

KLM weer volop naar Afrika

Door: | juli 5, 2021

Het wereldwijde bestemmingennetwerk staat centraal in KLM’s strategie om sterker en concurrerender uit de coronacrisis te komen. Het Afrika-netwerk is met 11 bestemmingen op dezelfde sterkte als in 2019. In de winter van 2021 zal Mombassa (Kenia) als nieuwe bestemming worden toegevoegd.

KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie haar netwerk, dus ook dat in Afrika, zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische middelen, blijven doorgaan. Als er verdere versoepelingen in zicht komen, kan KLM door deze strategie eenvoudiger de frequentie en bezetting opschalen.

De reisrestricties naar veel landen in Afrika zijn nog steeds aanzienlijk, waardoor alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Reizigers wordt aangeraden om zich goed te informeren over de geldende regels via wijsopreis.nl en klm.traveldoc.aero.

 

Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van 2019:

  • In de zomer van 2021 heeft KLM 11 bestemmingen in Afrika, net als in de zomer van 2019.
  • Vanaf winter 2021 wordt Mombassa (Kenia) aangeboden als nieuwe bestemming.
  • Vóór de COVID-19-pandemie is besloten Luanda (Angola) en Windhoek (Namibië) uit het bestemmingenschema te halen vanwege verminderde klantvraag; daartegenover staat dat Zanzibar (Tanzania) en Caïro (Egypte) in 2020 zijn toegevoegd.
Deel dit artikel