Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Kortingspas voor zakenreizigers in NYC

Door: | januari 19, 2015

NYC & Company lanceert deze maand een Delegate Discount Pass voor 2015. Met deze pas kunnen zakelijke bezoekers korting krijgen op meer dan 70 bezienswaardigheden, restaurants, winkels en tours door de stad. De pas, die beschikbaar is voor diverse zakelijke bezoekers zoals exposanten en crewleden, biedt de gelegenheid om van New York te genieten voor een gunstiger prijs. 

 “New York City staat bekend om zijn ongeëvenaarde restaurants, kunst, cultuur en tours, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zakenlieden van over de hele wereld”, zegt Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Zakelijke bezoekers zijn cruciaal voor de recordbrekende toerisme industrie van New York City. We hopen dat ze gebruik zullen maken van de beschikbare kortingen met de New York City Delegate Discount Pass in 2015.”

Delegate Discount Pass

Met de New York City Delegate Discount Pass kunnen bezoekers een verscheidenheid aan kortingen krijgen bij meer dan 70 organisaties die lid zijn van NYC & Company, waaronder restaurants, wandel- en bustours, warenhuizen, sportieve attracties en meer. Om de korting bij een organisatie te ontvangen moeten bezoekers een geprint of mobiel exemplaar van de pas laten zien. De pas is geldig tot 30 juni 2015. Voor meer informatie over deze pas en de bijbehorende kortingen kan contact worden opgenomen met destinationservices@nycgo.com.

Zakelijk toerisme in New York

In 2014 verwelkomde New York City ruim 6,1 miljoen zakelijke bezoekers. In 2013 waren dit er 5,9 miljoen en samen spendeerden deze groep reizigers ongeveer $5 miljard in de vijf wijken van de stad. Het zakelijke toerisme neemt over de hele wereld toe en zijn een belangrijke bijdrage aan de toerisme industrie van New York City.

 

Meer informatie over het plannen van vergaderingen in New York City? Bezoek dan de website nycgo.com/nxn.

Deel dit artikel