Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Krakaureizen deelnemer SGRZ

Door: | augustus 15, 2018

Krakaureizen is deelnemer geworden van SGRZ, het zakelijke zusje van SGR. Dat betekent extra zekerheid voor reisagenten die met deze specialist samenwerken.

Per 1 januari 2017 is SGR van start gegaan met SGRZ, het garantiefonds voor de zakelijke markt. Per 1 juli 2018 is dit uitgebreid met een garantieregeling voor de retailer die reizen afneemt van een SGR-deelnemer.
Steeds meer touroperators sluiten zich aan bij SGRZ. In juli dit jaar werd de 150-ste deelnemer verwelkomd. Erik Jan Reuver, directeur van SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds, liet toen weten dat hij verwacht dat het aantal deelnemers van SGRZ de 200 zal overschrijden en misschien wel richting 250 gaat. Volgens Reuver verwerven touroperators die zich aansluiten bij SGRZ een voorkeurspositie bij de retailer ten opzichte van leveranciers die niet meedoen.

Krakaureizen is al meer dan tien jaar specialist in reizen naar Krakau, dat wordt aangeduid als ‘de mooiste stad van Polen’. Volgens sommigen is het zelfs de mooiste stad van Europa, de reden waarom stedentrips naar Krakau zo populair zijn. Stedentrips naar Krakau worden vaak gecombineerd met een indrukwekkende excursie naar het voormalige concentratiekamp Auschwitz Birkenau, op een uur rijden van de stad.

Deel dit artikel