Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Kroatië maakt naam in mice

Door: | augustus 30, 2019

Het aantrekkelijke Kroatië, in de ogen van veel mensen het mooiste Europese land, is een uitstekende keuze als een MICE-bestemming.

Met tien plekken onder bescherming van UNESCO, acht nationale parken, 11 natuurparken en vele andere voorbeelden van buitengewoon cultureel en natuurlijk erfgoed, een veilig en makkelijk bereikbaar land, Kroatië heeft heel veel te bieden.

Dubrovnik

Denk aan een van de mooiste steden ter wereld zoals Dubrovnik of Opatija bekend als een oud Oostenrijks-Hongaars kuuroord, de hoofdstad Zagreb met zijn vele musea en congreslocaties direct in het centrum, maar ook aan de aantrekkelijke Istrische steden Rovinj, Poreč, Umag en Pula en de Dalmatische steden Zadar, Sibenik en Split die allemaal geïnvesteerd hebben in de hotels, zeer goed uitgeruste conferentiezalen voor grote plenaire sessies en voor kleinere vergaderingen.

Kroatië biedt de ideale mix van zaken en vrije tijd, waardoor het een optimale ontmoetings- en evenementlocatie is, terwijl het een geweldige sfeer biedt voor sociale contacten en netwerken. Kroatië – boordevol gebeurtenissen om nooit te vergeten.

Kroatië is, door het Britse magazine Business Destinations in de categorie “Europa”, gekozen als de beste MICE bestemming in 2018!

www.croatia.hr/nl-NL

www.croatia.hr/nl-NL/belevenissen/Zakentoerisme

Meer info:

KROATISCH NATIONAAL BUREAU VOOR TOERISME

A.J. Ernststraat 199, 1083 GV Amsterdam, Nederland

  1. +31 20 661 64 22 e. nl@infocroatia.net
Deel dit artikel