Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Lodder Incoming: groepsreizen ‘Beyond Amsterdam’

Door: | september 18, 2018

Nederland heeft meer te bieden dan de Randstad en vooral meer dan hoofdstad Amsterdam. Met dit gegeven gaat Lodder Group Travel van start met een nieuw label: Lodder Incoming. Het bedrijf richt zich op buitenlandse groepen en biedt arrangementen op maat naar de Hanzesteden langs de IJssel en de Veluwe.

Initiatiefnemer Hans Lodder, die jarenlange ervaring in het segment groepsreizen heeft, spreekt van ‘groepsreizen Beyond Amsterdam’.
Lodder Incoming is momenteel de enige partij die zich specifiek richt op groepsreizen richting de negen Hanzesteden: Harderwijk, Elburg, Kampen, Hasselt, Zwolle, Hattem, Deventer, Zutphen, Doesburg en de Veluwe.
Volgens Lodder biedt de regio, die door de individuele reiziger al veelvuldig wordt gevonden, ook veel kansen voor groepsreizen. ‘De steden aan de IJssel hebben een sterk historisch karakter en hebben de reiziger veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur, sport en zakelijke mogelijkheden.’

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van groepsreizen heeft Lodder Group Travel een groot netwerk en is daarmee een vertrouwd gezicht in de branche, zegt Hans Lodder. ‘Naast de leisure markt richt Lodder Incoming zich tevens op de zakelijke markt. Met op maat gemaakte (vergader)arrangementen en een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden, activiteiten en restaurants willen we een boost geven aan het toerisme in de Hanzesteden.’

Deel dit artikel