Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Logis Hotels wil marktleider worden in flexibele werkplekken

Door: | mei 28, 2021

Logis hotels werkt vanaf nu samen met het netwerk Hop ‘n Space om te kunnen inspelen op de nieuwe manier van flexwerken en te voldoen aan de behoeften van de moderne ondernemer, freelancer, zakenreiziger of werknemer.

Logis hotels biedt in samenwerking met Hop ‘n Space flexibele werkplekken in hotels in de stad, maar ook op het platteland. Zo kun je overal en op elk moment beschikken over een flexibele en functionele werkplek. Een pilot is gestart in 60 Logis Hotels in Frankrijk. Het aanbod wordt geleidelijk aan uitgebreid, zodat je er ook in andere landen in Europa en in Nederland gebruik van kan maken.

Nieuwe doelgroep voor Logis Hotels
Hop ‘n Space biedt voor hoteliers van Logis de mogelijkheid om een nieuwe doelgroep aan zich te binden. Reserveren kan makkelijk en direct via de site van goworkandco (aan een Engelse versie wordt gewerkt) waar alle locaties op staan vermeld. De locaties van Logis hotels en Hop ‘n Space bieden al de nodige faciliteiten: Hi-speed wifi, stroompunten en usb-aansluitingen, gratis parkeerplek en een goede toegankelijkheid voor minder validen.
Naast de workspace biedt het hotel uiteraard koffie- en thee, maar ook ontbijt- en cateringservice aan. Via Hop ‘n Space is het daarnaast mogelijk om vergaderzalen, privé hotelkamers (als workspace) en hotelfaciliteiten zoals spa, zwembad of sportfaciliteiten te boeken.

Voordelen voor ETIK kaarthouders
Klanten van het ETIK-loyaliteitsprogramma van Logis hotels profiteren van aantrekkelijke tarieven op het aanbod van Hop ‘n Space: geen administratiekosten berekend en een maandelijks abonnement voor € 9,90 in plaats van € 14,90 met onbeperkt toegang tot de co-working spaces van het Hop ‘n Space netwerk.

Deel dit artikel